Francouzská Polynésie: Romantická dovolená v Jižním Pacifiku

KOMERČNÍ SDĚLENÍ: Přemýšleli jste, kam vyrazit na romantickou dovolenou? Francouzská Polynésie je pro vás to pravé.

Na ostrovech plných pokladů na vás čekají černé perly, hvězdná obloha i potápění s velrybami.
Na ostrovech plných pokladů na vás čekají černé perly, hvězdná obloha i potápění s velrybami.
Zdroj: www.exclusivetours.com

Francouzskou Polynésii tvoří množství ostrovů rozmístěných na ploše velké jako Evropa. A každý z nich je něčím výjimečný. Tahiti svými surfařskými podmínkami, Bora Bora zase jako ideální místo na líbánky a Rangiroa se pyšní jedinečnými vinicemi. Na výběr je jich však podstatně více. Všechny přitom patří mezi ta nejlepší místa pro vaši luxusní dovolenou.

Zdroj: www.exclusivetours.comKrásná příroda, tyrkysové laguny, kypící podmořským životem, nádherné resorty a pestrá škála aktivit dělají z Polynésie skvělou destinaci pro luxusní dovolenou. Můžete se zde potápět s velrybami, pozorovat hvězdnou oblohu, sjíždět vlny na surfu či si prostě jen pořádně odpočinout v naprostém přepychu. Zkrátka dovolená na míru vašim představám.

Travel designer společnosti Exclusive Tours Michal Pátek vám doporučuje čtyři luxusní resorty, které mají jedno společné. Jsou skvělým místem pro vaši luxusní dovolenou na míru:

  • The Brando
    Luxusní resort The Brando nese jméno po svém tvůrci, legendě stříbrného plátna Marlonu Brandovi. Naprosté soukromí osamoceného ostrova Tetiaroa zde doplňují zcela přepychové služby, krásná příroda a špičková kuchyně. Cena začíná na 50 000 Kč za noc.
  • Four Seasons Resort Bora Bora
    Luxusní resort Four Seasons je ideálním místem pro vaši rodinnou dovolenou. Bohaté zázemí pro děti, soukromá laguna Ruahatu Lagoon Sanctuary a servis, na jaký jste ve Four Seasons zvyklí. Cena začíná na 18 000 Kč za noc.
  • Kia Ora Resort & SpaZdroj: www.exclusivetours.com
    Luxusní resort Kia Ora leží na břehu nádherné laguny atolu Rangiroa. Kromě vynikající kuchyně a krásného spa však nabízí svým návštěvníkům jedinečný ostrov Le Sauvage, kde si v naprosté izolaci od civilizace užijete božský klid. Cena začíná na 6 500 Kč za noc.
  • Le Taha'a Island Resort & Spa
    Komorní luxusní resort Le Taha'a se nachází na soukromém ostrově na dohled od Bora Bora. Jediný resort v Polynésii, který splňuje náročné požadavky asociace Relais & Chateaux, je ideální pro luxusní dovolenou. Kromě soukromí a pohodlí vás zde čeká i restaurace umístěná v korunách stromů. Cena začíná na 15 000 Kč za noc.

Ostrov Moorea je vzdálen pouhých 17 kilometrů severovýchodně od Tahiti.Zdroj: www.exclusivetours.comSpolečnost Exclusive Tours funguje na českém trhu s luxusními dovolenými od roku 2007. Je lídrem ve svém oboru a její tým travel designerů každoročně připravuje dovolené na míru pro stovky klientů.

Začněte plánovat svou dovolenou na míru ve Francouzské Polynésii již nyní a kontaktujte Petra Udavského na tel. +420 777 533 603 či e-mailu: udavsky@exclusivetours.com. Více informací na www.exclusivetours.com.