Kurz vaření s Gurmetem: Street Food z Vietnamu
KOMERČNÍ SDĚLENÍ: Speciality vietnamské kuchyně prodávané na ulicích Hanoje či Saigonu očarovaly celý svět. Naučte se s námi několik z nich a překvapte své blízké a přátele.
Street Food z Vietnamu
Během kurzu pod vedením šéfkuchaře Cheefparade Lukáše Neckáře se naučíte připravovat toto menu:
- Salát nom hoa chuoi - s kuřecím masem a banánovými květy
- Omáčky nuoc cham – variace základní vietnamské omáčky
- Nakládanou mrkev a ředkev
- Špízy nem lui – pochoutku z mletého masa na citronové trávě
- Banh mi s krevetami – typickou vietnamskou bagetu s krevetami, koriandrem a chilli
- Bun bo Nam Bo – hovězí maso s ústřicovou omáčkou, nudlemi a čerstvou zeleninou
Kdy: v pátek 21. dubna od 16 do 20 hodin
Kde: Chefparade Studio Žižkov, Husitská 56, Praha 3
Cena: 1490 Kč
Jak se přihlásit: www.igurmet.cz/kurzy