Seychely – luxusní dovolená na míru

KOMERČNÍ SDĚLENÍ: Chcete vědět, jak vypadá luxusní dovolená na Seychelách, jednom z nejromantičtějších míst na světě? Přemýšlíte někdy o tom, kde si odpočinout? O tom, že vezmete svoji drahou polovičku do luxusního hotelu a užijete si opravdovou romantickou dovolenou? Pak vás už určitě napadlo vyrazit na Seychely.

Exclusive Tours: Seychely
Exclusive Tours: Seychely
Zdroj: archiv Exclusive Tours

Souostroví Seychely v Indickém oceánu je vyhledávanou destinací pro romantickou dovolenou. Oblíbily si je mnohé celebrity, včetně britské královské rodiny (své líbánky zde trávil princ William se svou chotí Kate). Čekají vás plavby jachtou, potápění s želvami, večeře na pláži a servis šitý na míru.

Stále teplé podnebí, jedinečná příroda a velký výběr luxusních resortů činí ze Seychel skvělé místo pro romantickou dovolenou. Na Seychely se pohodlně přepravíte v business či first class letecké společnosti Emirates.

Adriana Gregorová, travel designerka společnosti Exclusive Tours, doporučuje pět luxusních resortů pro náročnou klientelu:

1) Luxusní resort Constance Lémuria se nachází na ostrově Praslin, na dohled jedné z nejhezčích pláží na Seychelách, Anse Georgette. Jeho součástí je i golfové hřiště uprostřed tropické přírody. Prostorná suita vás vyjde na 24 tisíc Kč za noc.
Exclusive Tours: Constance LémuriaZdroj: archiv Exclusive Tours2) Luxusní hotel Four Seasons Seychelles se nachází ve vlastní zátoce a nabízí ubytování ve vilách s bazénem. Doporučujeme ty umístěné ve svahu, poskytující velkou míru soukromí. Ceny za noc ve vile začínají na 30 tisících Kč.
Exclusive Tours: Four Seasons Resort SeychellesZdroj: archiv Exclusive Tours3) Luxusní dovolená v prostorných vilách s nádherným výhledem. To je Maia Luxury. Čeká vás špičková gastronomie, překrásná pláž, zcela unikátní spa a bazén u každé vily. Počítejte s cenou od 50 tisíc za vilu a noc.
Exclusive Tours: Maia LuxuryZdroj: archiv Exclusive Tours4) Hilton Seychelles Northolme leží na krásné pláži na hlavním ostrově, nedaleko letiště. Hotel nepřijímá děti do 13 let, čeká vás tedy skutečně klidná luxusní dovolená. Ceny za noc ve vile začínají na 13 tisících Kč.
Exclusive Tours: Hilton Seychelles NortholmeZdroj: archiv Exclusive Tours5) Hilton Seychelles Labriz se nachází na soukromém ostrově pár minut plavby lodí z hlavního ostrova Mahé. Můžete se ubytovat ve vilkách přímo na pláži, obklopeni budete krásnou přírodou. Za noc v plážové vilce zaplatíte již od 9 tisíc Kč.
Exclusive Tours: Hilton Seychelles LabrizZdroj: archiv Exclusive Tours
Společnost Exclusive Tours je na českém trhu lídrem v oblasti luxusních dovolených na míru. Funguje od roku 2007 a má přes 20 zaměstnanců, z toho osm zkušených travel designerů, kteří ročně zajišťují stovky luxusních dovolených na míru.

Začněte plánovat svou dovolenou na míru na Seychelách již nyní a kontaktujte Petra Udavského na tel. +420 777 533 603 či e-mailu udavsky@exclusivetours.com. Více informací na www.exclusivetours.com.