Co v zimě? Koupání a relax ve Veľkém Mederu

KOMERČNÍ SDĚLENÍ: Příjemný relax na vás čeká v THERMAL CORVINUS Veľký Meder na Slovensku. Středisko je známé blahodárnou vodou, která uvolňuje svalstvo a příznivě působí na pohybový systém.

Zdroj: www.thermalcorvinus.sk

Teplota vody se během chladnějších měsíců pohybuje od 28 do 38 °C, takže návštěvníkům zaručeně nebude zima. Na milovníky plavání a wellness čeká sedm krytých a polokrytých bazénů. Děti i dospělí si určitě nenechají ujít jízdu na tobogánech Red Ring a Black Led s barevnými světelnými efekty.

Na své si děti přijdou i v Rodinném a zábavném bazénu s interaktivním vodním hřištěm s vodní věží, vodopády, vodními sprchami, 500litrovým vědrem, vodními clonami, děly a skluzavkami. Bazén navíc lemuje oddechový prostor s lehátky a barem.

V THERMAL CORVINUS Veľký Meder najdete i finskou saunu, infra saunu, masážní prostory, mořskou lázeň, solnou jeskyni, stravovací zařízení, obchůdky i vinárničku.

Za tříhodinový vstup zaplatíte v týdnu 6 Eur. O víkendu je vstup o 1 Euro dražší. Více informací na www.thermalcorvinus.sk