LEO Express zavádí dětský oddíl do všech svých vlaků

Evropský dopravce LEO Express zavedl speciální zóny ve svých vlacích pro cestování rodin s dětmi. Projekt připravuje s partnerem, společností Maspex, která vlastní neprodávanější značku dětských nápojů Kubík.

Pro zabavení dětí nabízí dětský oddíl kromě her k zapůjčení, omalovánek a palubního zábavního portálu nově dále tablety, které si děti mohou zdarma zapůjčit.
Pro zabavení dětí nabízí dětský oddíl kromě her k zapůjčení, omalovánek a palubního zábavního portálu nově dále tablety, které si děti mohou zdarma zapůjčit.
Zdroj: Archiv

Nově připravovaný dětský oddíl má kapacitu 16 míst s 2 místy pro kočárek. Stěny i strop dětského oddílu jsou polepeny dětským motivem. Od zbytku vlaku je oddíl oddělen závěsem. Pro zabavení dětí nabízí kromě her k zapůjčení, omalovánek a palubního zábavního portálu nově dále tablety, které si děti mohou zdarma zapůjčit. V tabletu jsou pohádky a dětské hry.

Děti se mohou zapojit do nově vytvořeného věrnostního programu. V tomto programu je možné získat odměny za nasbírané body za cesty vlakem. Odměny se budou každé 3 měsíce obměňovat. Součástí je i soutěž o cestovní kufry. Všechny děti do 15 let cestující v dětském oddílu, získají navíc zdarma Kubíkovu 100 % ovocnou kapsičku a to při každé cestě.

Vlaky společnosti LEO Express jsou již nyní přizpůsobené pro cestování s malými dětmi. Všechny jednotky jsou plně nízkopodlažní, nástup s kočárkem usnadňuje výsuvná plošina. Maminky mají navíc svá sedadla přímo prostoru s kočárky.

Dětský oddíl je přímo vyznačen v rezervačním systému a dětem do 6 let jsou zde prodávány jízdenky automaticky. Dětský oddíl je ve všech soupravách dostupný od 15. října 2015.