Připravte se na cestu Kolem světa

Komerční sdělení: Největší setkání cestovatelů a fotografů v Česku se blíží! V sobotu 3. a v neděli 4. prosince čeká na návštěvníky festivalu Kolem světa celkem 70 hostů v hlavním programu. Do Prahy přijede i slavný fotograf a dokumentarista Gunther Wegner.  

Zdroj: www.kolemsveta.cz

Zážitky z cest, cenné rady a zkušenosti od cestovatelů, průvodců i fotografů. To vše nabídne i letos festival Kolem Světa, který během svého 15. ročníku potěší návštěvníky v Clarion Congress Hotelu Prague ve dnech 3. a 4. prosince 2016. Chystají se zajímavé projekce, přednášky i workshopy. Přesný program najdete ZDE.

Zahraničním hostem festivalu bude slavný fotograf, dokumentarista a specialista pro časosběrná videa Gunther Wegner, který je autorem nejlepšího programu pro zpracování časosběrů – LrTimelapse. Povede několik přednášek a workshopů na téma Jak časosběry pořizovat a následně správně editovat. Na své si při nich přijdou jak začínající, tak pokročilejší fotografové. V rámci hlavního programu vystoupí i kameraman Petr Horký, polárník Václav Sůra, fotograf divočiny Václav Šilha či poutník Ladislav Zibura.
Festival Kolem světa proběhne v Praze 3. a 4. prosince.Zdroj: www.kolemsveta.czLetošní ročník festivalu se zaměří především na Asii, Afriku a Ameriku. Chybět však nebude ani Island. Návštěvníci budou moci zhlédnout mnoho projekcí fotografií a videí, besed i workshopů. O ně se postarají kromě již zmíněných cestovatelů i fotograf Petr J. Juračka, horolezkyně Klára Kolouchová, motocestovatelé Ladislav a Katka z BigTrip.cz, kteří strávili dva roky na cestě kolem světa, spisovatel Miloslav Stingl a mnoho dalších.

Festival nabídne i zajímavý doprovodný program. Chybět nebudou tradiční tance z jednotlivých zemí, ochutnávky exotického jídla či praktický kurz na ovládání zrcadlovky.

Více na www.kolemsveta.cz a také na Facebooku na www.facebook.com/events/309859719371539/