Pro letošní cesty si spusťte vlastní webové stránky. Nejlepší odměníme!

Mít vlastní webové stránky je pro firmu v podstatě povinností. Ale má je i spousta lidí – třeba proto, aby mohli ostatním ukázat, kde všude už byli.

Pro letošní cesty si spusťte vlastní webové stránky. Nejlepší odměníme!
Pro letošní cesty si spusťte vlastní webové stránky. Nejlepší odměníme!
Zdroj: archiv

Rádi bychom podpořili eStranky.cz, zejména jejich nový projekt – webové stránky za jednu korunu. Myslíme si, že je to ideální možnost, jak levně a přitom rychle získat vlastní web; a to takový, který se snadno ovládá a mění, ale přitom vypadá zcela profesionálně. 

Na adrese www.domenazakorunu.cz najdete spoustu přednastavených možností, čemu by se mohly vaše webovky věnovat. Čtenáře National Geographic asi nejvíc budou zajímat stránky, na nichž si mohou vytvořit deník svých cestovatelských zážitků nebo jen jednoduše zpracovat své zkušenosti z dovolené. Každé stránky mohou vypadat jinak, jen pro cestovatelský formát máte na výběr ze 12 šablon, podle nichž může váš web vzniknout. 

Kromě toho se dá založit třeba speciální fotografický web – ale ne abyste na něj "vypůjčovali" fotky od nás, to samozřejmě poznáme! Je to stejně snadné a intuitivní, jako zřízení cestovatelského webu. Systém je navržen tak, aby se dal snadno upravit na zcela profesionální – pokud to myslíte s focením vážně, může vám tak sloužit jako špičková prezentace pro klienty. 

Co za to?

Vlastní doménu dostanete za 1 Kč, pokud si objednáte placený program pro firemní zákazníky – získáte tak profesionální design webu. Jednoduše můžete měnit obrázky, fotky a texty. Tento web si můžete vyzkoušet zdarma po dobu jednoho týdne. Pokud se rozhodnete pro firemní web, již za 4 Kč denně získáte vlastní web, emaily, možnost vkládat vlastní reklamu a mnoho dalších výhod. Můžete tak využít až 5 GB pro webové stránky a 10 GB pro e-maily. 

A k tomu soutěž 

Stačí si založit tyto nové stránky nebo prodloužit placený program o další rok. Ze všech nově zaregistrovaných nebo prodloužených stránek do 30. 6. 2012 vybere odborná porota nejlépe zpracované a odmění dva výherce krásnými cenami. Když nám na online@national-geographic.cz pošlete do konce prázdnin link na váš nový web, který se nějak týká témat, o nichž NG píše, ty nejlepší odměníme něčím speciálním z edice National Geographic.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Související články