Rozšiřte si cestovatelské obzory

Komerční sdělení: Cestovatelsko-outdoorový Festival Obzory chystá letos už potřetí pořádnou dávku adrenalinu, zábavy a poučení. Těšit se můžete na setkání s předními osobnostmi českého outdooru, extrémními sportovci i nevšedními cestovateli.

Zdroj: www.FestivalObzory.cz

Přijďte si rozšířit své obzory 12. – 13. 11. 2016 na Filozofické fakultě UK v Praze. Cestovatelsko-outdoorový Festival Obzory chystá letos už potřetí pořádnou dávku adrenalinu, zábavy a poučení. Těšit se můžete na setkání s předními osobnostmi českého outdooru, extrémními sportovci i nevšedními cestovateli.
Zdroj: www.FestivalObzory.cz

A co vás čeká?

Podělit se o svá dobrodružství přijdou Mára Holeček, Ján Smoleň, Honza Trávníček, Libor Uher, Lenka Klicperová, Láďa Zibura, Petr Horký, kapela Wohnout a mnoho dalších!

Na interaktivních workshopech nasbíráte know-how na skialpy, vysokohorskou turistiku a feraty, naučíte se vázat uzly, chodit po slacklajně a získáte detailní tipy na konkrétní túry a výstupy nejen v Alpách.

Pro milovníky vaření jsme připravili kurz vaření indické kuchyně a workshop s hmyzími specialitami. Cestovatelé jistě ocení rychlokurz focení mobilem, moderované diskuse o cestování v Latinské Americe a Jihovýchodní Asii či přednášku o tom, jak cestovat nalehko.

Cestovatelské přednášky vás zavedou mimo jiné do Kyrgyzstánu, Nepálu, Číny, Peru, na Srí Lanku, Balkán i kultovní Transsibiřskou magistrálu i do turisty neobjevených destinací třeba v Indonésii. Opět si můžete zatančit, zahrát na bubny, zkusit kaligrafii, tóny didžeridu nebo namalovat mandalu.

To vše podtržené skvělou atmosférou, setkáním s lidmi stejného ražení, ochutnávkou exotické kuchyně i hudby, předvánočním marketem užitečných dárků nebo večerní after-party a koncertem.

7 sálů, 30 osobností, 25 přednášek, 10 filmů a 25 workshopů.

Více na www.FestivalObzory.cz.