Setkání drsných

Po roce je tady opět setkání příznivců jízdy mimo cesty - těch, kteří se nebojí cestovat na vlastní pěst i do drsnějších míst. Již tuto sobotu 17. června se v Přešticích u Plzně koná 16. ročník Land Rover Cupu pro všechny, jimž učarovala britská terénní legenda.

Rok 2017 přináší mnoho významných inovací, například zdvojnásobenou délku offroadové trati soft trial s využitím okruhu na náhorní plošině bývalé skládky.
Rok 2017 přináší mnoho významných inovací, například zdvojnásobenou délku offroadové trati soft trial s využitím okruhu na náhorní plošině bývalé skládky.
Zdroj: new.landrovercup.eu

Když jsem se jako zástupce redakce National Geographic loni zúčastnil tohoto setkání poprvé, nebylo to náhodou. Jak asi naši čtenáři dobře vědí, expediční Land Rover Defender v barvách NG patří neodmyslitelně k našim akcím (naposledy před třemi týdny v zoo ve Dvoře Králové, kde jsme vozili výherce soutěže na safari), stejně jako už řadu let slouží coby nepostradatelný dopravní prostředek, když míříme za reportážemi na špatně dostupná místa.
Zdroj: http://new.landrovercup.euSoutěžit ve zručnosti jízdy v terénu, vyzkoušet si střelecké dovednosti a štěstí, absolvovat spanilou jízdu robustních vozů malebnou krajinou západních Čech či se jen sdílet s podobně naladěnými a smýšlejícími lidmi – to vše neodmyslitelně patří ke každoročnímu setkání v Přešticích. Jak říká hlavní organizátor akce, David Roháč (a samozřejmě majitel expedičního Defendera), v duchu známé zásady, důležité je hlavně se zúčastnit, nikoli vyhrát. A příznivci značky na to slyší, protože rok od roku počet přihlášených narůstá a pohled na desítky off-roadů, jak například brodí řeku, je skutečně impozantní.
Zdroj: http://new.landrovercup.euMáte-li chuť zažít kus dobrodružství a setkat se s příjemnými lidmi podobné krevní skupiny, uvidíme se během nadcházejícího víkendu v Přešticích u Plzně!

Více informací najdete na: http://new.landrovercup.eu/
Zdroj: http://new.landrovercup.eu

Mohlo by vás zajímat: