Veletrh cestovního ruchu Holiday World

Veletrh cestovního ruchu Holiday World je nejvýznamnější akcí svého druhu nejen v České republice, ale i v regionu střední Evropy. Organizátorem je již tradičně Incheba Praha. V roce 2014 se koná 23. ročník, který proběhne ve dnech 20. - 23. února tradičně v areálu holešovického Výstaviště.

Veletrh cestovního ruchu Holiday World
Veletrh cestovního ruchu Holiday World
Zdroj: archiv

Na jednom jediném místě můžete procestovat téměř celý svět. Na trojlístku veletrhů se představí 826 vystavovatelů z téměř 50 zemí. Pořadatelská Incheba Praha očekává 35 tisíc návštěvníků. Ani letos nebude chybět oblíbený cestovatelský festival WorldFilm či Expediční kamera. V rámci jedné zakoupené vstupenky na Holiday World můžete navštívit souběžné veletrhy Top Gastro & Hotel a Golf Show a již zmíněnou přehlídku filmů z produkce WordFilmu a Expediční kamery.

 Soutěž pro návštěvníky

Organizátoři opět ve spolupráci s cestovními kancelářemi přichystali pro návštěvníky unikátní soutěž. Mnozí z Vás tak mohou přímo na místě vyhrát dovolenou snů. Každý den se budou losovat před zraky návštěvníků slevové kupony v celkové hodnotě 1 milion korun! Žádnou podobnou akci nebude možné nalézt na internetu, slevové kupony na zájezdy bude možné vyhrát pouze osobně na veletrhu Holiday World 2014. Podrobnosti na www.zajezdyzamilion.cz.

 WorldFilm

Festival plný dobrodružství a zážitků! V rámci veletrhu cestovního ruchu proběhne o víkendu v Křižíkově pavilonu E tradiční cestovatelský festival WorldFilm, který bude i letos nabitý besedami s cestovateli, unikátními projekcemi a výstavami. A na co se letos můžete těšit? Tak třeba na šelmy před objektivem, indiánský kmen vytrvalců, nejchladnější obydlená místa na severní polokouli či na ukázky z filmu o nevšedním životě Miroslava Zikmunda a mnoho dalšího.

 Expediční kamera

Filmový festival Expediční kamera přinese špičkové dokumenty o cestování a sportech v přírodě. Budete moci zhlédnout film Honnold 3.0 o jednom z nejznámějších lezců, dále film o outdoorových zimních aktivitách Tatry bez limitov či například příběh bláznivého spojení jednokolky a speleologie Cave unicycling.  

 

Podrobné informace o veletrhu najdete na www.holidayworld.cz

 

Související články