Chcete bydlet za rozumnou cenu?

Chcete bydlet za rozumnou cenu?
Chcete bydlet za rozumnou cenu?
Zdroj: archiv

Speciální vydání časopisu DŮM & ZAHRADA pod názvem DOSTUPENÉ BYLDENÍ přinese odpovědi na všechny otázky, které vás v souvislosti s dostupným bydlením mohou napadnout. Časopis je právě v prodeji ve stáncích a trafikách za cenu 59 Kč. V elektronické podobě si ho můžete za 39 Kč stáhnout na www.publero.com.

Dostupné bydlení - speciál časopisu DŮM & ZAHRADA

Speciál přináší zajímavý pohled na téma „Dostupný dům“. Dostupný ve smyslu rovnováhy mezi přijatelnými náklady a kvalitou bydlení. Speciál vám ukáže, že kvalita a rozumná cena se nevylučují. Na našem trhu je řada společností, které dokáží postavit rodinný dům mnohdy levněji, než za kolik jde pořídit srovnatelně velký, nebo spíše menší byt.

Představí vám materiály a technologie, které z poměru cena/výkon vychází nejlépe. Mnohdy to nejsou nejlevnější řešení, ale stavba domu si žádá komplexní pohled zohledňující také životnost výrobků, záruku a servis. Koneckonců dům je investicí, kterou obvykle učiníme jednou za život.

Nezapomněli jsme ani na finanční téma, konkrétně hypotéky. Právě ty jsou pro většinu lidí podmínkou získání vlastního bydlení. K tomu nízké úrokové sazby doslova lákají a většina odborníků se shoduje, že podobné nabídky se nebudou opakovat. Že by nejvyšší čas pro pořízení vlastního domu?

Věříme, že vám speciál Dostupné bydlení bude užitečným průvodcem.

Související články