FOTOSOUTĚŽ: Vytvořte si vlastní obálku National Geographic a vyhrajte

Foťte v Zoo Praha, vytvořte vlastní titulku National Geographic a vyhrajte! Zapojte se do nové fotosoutěže s National Geographic Česko. Je to jednoduché. Stačí navštívit Zoologickou zahradu hl. m. Prahy.

Zdroj: National Geographic

Máte fotky z pražské zoo nebo se na její návštěvu chystáte? Zapojte se do naší fotosoutěže. Vyfoťte zvíře nebo přírodní zákoutí. Fotku pak nahrajte na https://zoo.nationalgeographic.cz/ a vytvořit vlastní titulní stranu časopisu National Geographic.

Fotografie můžete nahrávat  od 15. 11. do 15. 12. 2012 vytvářejte své vlastní titulní strany National Geographic Česko.  Chcete vyhrát? Tak zvyšte šanci na výhru a rozešlete titulku známým a přátelům.

Hlasování veřejnosti (návštěvníků webu) probíhá od 16. 12.–31. 12. 2012. Podívejte se na stránku Tipy a triky pro soutěžící. Z nejlepších 20 obálek bude vybírat výherce odborná porota.

A co můžete vyhrát?

1. cena – absolutní vítěz vybraný odbornou porotou z deseti nejlépe hodnocených fotografií získá 2 kola Author.

2. cena – výherce s druhou nejlépe hodnocenou fotografií získá roční předplatné časopisu National Geographic Česko a herní konzoli s největší nabídkou her: XBOX 360 KINECT 4GB.

3.–5. cena – soutěžící s třetí až desátou nejlépe hodnocenou fotografií získají půlroční předplatné časopisu National Geographic Česko.

6.–10. cena – celoroční vstupné do Zoo Praha (celkem 5x celoročních vstupenek)

Více informací o soutěži naleznete na stránkách https://zoo.nationalgeographic.cz/

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

 

Související články