Soutěž: Jak voní italské Vánoce?

Jakou vůni si vybavíte, když je řeč o Vánocích? Je to vůně maminčiných vanilkových rohlíčků, nebo perníčků čerstvě vytažených z trouby, nebo snad vůně svařených jablek se skořicí… Vůně jehličí vánočního stromku?

Italové si opravdu umí užívat života – v místě, kde značka Frais Monde vznikla, tedy v oblasti Crotone, je mnoho inspirujících podnětů - moře, lesy, plody a rostliny plné vzácných extraktů a vůní.
Italové si opravdu umí užívat života – v místě, kde značka Frais Monde vznikla, tedy v oblasti Crotone, je mnoho inspirujících podnětů - moře, lesy, plody a rostliny plné vzácných extraktů a vůní.
Zdroj: Archiv

Vánoce jsou plné vůní a mnohdy nás inspirují k tomu, abychom svým bližním i sobě udělali radost v podobě toaletní vody, parfému, nebo parfémovaného oleje. Na trhu je nepřeberné množství značek, vůní a ingrediencí, ze kterých se vyrábí. My vám dnes chceme představit velmi neokoukanou značku Frais Monde, která pochází z jižní Itálie.

Jako matička parfémů se proslavila zejména Francie, ale Itálie se nenechává ani trošku zahanbit. Rodina farmaceutů Gualtieri, která značce dala vzniknout, má velmi vytříbený nosík, neboť veškeré výrobky Frais Monde jsou opravdu neuvěřitelně voňavé. Esencí světa vůní jsou parfémované oleje. Pro milovníky vůní máme ale špatnou zprávu – na trhu jich existuje více než 40 druhů! Hrozí tedy silná závislost. Na adventní období vám můžeme doporučit čtyři delikátní gurmánské vůně – tedy něžně vanilkovou Vaniglia, opojnou a energizující Mandarino Nero – tedy černou mandarinku, dále vůni tureckého dezertu, který obsahuje růžovou vodu a cukr Rosa Loukoum a nakonec nesmí chybět veselý a exotický kokos Cocco!

Italové si opravdu umí užívat života – v místě, kde značka Frais Monde vznikla, tedy v oblasti Crotone, je mnoho inspirujících podnětů - moře, lesy, plody a rostliny plné vzácných extraktů a vůní. To je v toaletních vodách a parfémovaných olejích od Frais Monde poznat. Mnohdy je těžké je popsat, protože voní spíše jako vzpomínka nebo krásné místo.

Parfémované olejíčky jsou hypoalergenní, bez parabenů a vydrží vonět opravdu velmi dlouho. Prodávají se v malých flakoncích, které se vejdou do každé kabelky.

Pokud si přejete, aby jedna z těch úžasných vánočních vůní dorazila až k vám, stačí, když nám zašlete správnou odpověď na soutěžní otázku a mít trochu štěstí. Více o značce Frais Monde najdete na webu www.fraismonde.cz. Všechny produkty je možné zakoupit v e-shopu výhradního distributora www.parfemy-elnino.cz.

Soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami.