Soutěž: Vyhrajte Manner kokosové řezy a plážovou osušku

Specialista na výrobu oplatek společnost Manner představuje ve svém jubilejním roce novinku - kokosové řezy. Jsou vyrobeny podle tradičních vídeňských receptur z těch nejlepších ingrediencí. Pokud se vám sbíhají sliny, zkuste štěstí v naší soutěži. Stačí správně odpovědět na jednoduchou otázku a balíček v hodnotě 500 korun s osuškou může být váš. 

Plážová osuška Manner

Kokosové řezy MannerUznávaná vídeňská rodinná firma Manner představila u příležitosti svého 125letého výročí svůj nový výrobek - Manner kokosové řezy. Oplatky jsou vyrobeny podle tradičních vídeňských receptur z těch nejlepších ingrediencí. Mezi klasické a nejoblíbenější příchutě u řezů a oplatek patří lískový oříšek, čokoláda a vanilka. Stále větší oblibě se těší ale také ovocné druhy. Především kokos je velmi oblíbená příchuť v oplatkách a celkově v oblasti sladkostí. V mnoha Manner fanoušcích probouzí řezy s kokosovou příchutí známé a oblíbené vzpomínky. Receptura řezů byla optimalizována pro zahájení jubilejního roku. Krém se dnes skládá mimo jiné z vysoce kvalitních surovin ze sušeného kokosového mléka, nejjemnějších kokosových hoblin a přírodních příchutí. Novinka je k dispozici v balení do kapsy a v inovovaném 400g rodinném balení. Doporučená cena 75g balení 16,90Kč a 400g balení 76,90Kč.

Soutěžte se společností Manner. Vaší odměnou pak bude vedle 400g rodinného balení nových Manner řezů s kokosovou příchutí i osuška v typicky růžové Manner barvě a můžete vyrazit k vodě.

Více na www.manner.com

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami.

Soutěž: vyhrajte Manner kokosové řezy

Soutěžit můžete v termínu od 10. 8. do 23. 8. 2015 Výherci: Petr K., Poděbrady; Marek B., Hranice; Jaroslav B., Valašské Klobouky; Ondřej V., Holice v Čechách; Josef B., Plzeň; Miroslava K. Liberec

Soutěž byla ukončena.

Jsme na Facebooku

Večer v TV

Celý program

Nejčtenější články

Přihlášení k odběru newsletteru

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru a neuniknou vám žádné novinky z webu i časopisu National Geographic.