Soutěž: Zjednodušte si cestování s adaptéry SKROSS

Chystáte se na cestu do zahraničí? Té nutně předchází fáze plánování, přípravy a balení nejrůznějších věcí. Jednou z nich by měl být i cestovní adaptér.

Zdroj: SKROSS

Ve světě existuje mnoho druhů zásuvek a jim přizpůsobených zástrček. Díky cestovnímu adaptéru vás ale žádná varianta nepřekvapí. Pokud nevíte, jaký typ zvolit, pořiďte si univerzální cestovní adaptér SKROSS World Adapter Pro, který je kompatibilní se všemi světovými zásuvkami.
Zdroj: SCROSS
SKROSS je švýcarská společnost, lídr na světovém trhu, která se zaměřuje na podporu všech cestovatelů, jimž poskytuje inovativní a kvalitní řešení pro jejich elektroniku. Výrobky splňují veškeré mezinárodní technické a bezpečnostní normy, které jsou definované Mezinárodní elektrotechnickou komisí (IEC). Ty jsou pro uživatele zárukou, že produkty splňují nejen předepsané normy, ale zároveň i nejvyšší očekávání vzhledem k funkčnosti, bezpečnosti, energetické účinnosti i šetrnosti k životnímu prostředí.

O co hrajeme?

Pět z vás získá SKROSS Adapter World Pro, který je vybaven patentovaným systémem výsuvných vidlic (all-in-one) tak, aby odpovídal standardům elektrických zásuvek ve více než 150 zemích světa. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a mít trochu štěstí. Nápovědu k soutěžní otázce a více informací o cestovních adaptérech najdete ZDE.