Přirozená svěžest oceánu od roku 1988

V roce 1988 představil DAVIDOFF světu novou vlnu svěžesti. Nová vůně se jménem COOL WATER byla skutečným průkopníkem. Nebyl to pouze hit, ale v oblasti pánských vůní také předzvěst nové generace vůní.

Přirozená svěžest oceánu od roku 1988
Přirozená svěžest oceánu od roku 1988
Zdroj: archiv

Jejím tvůrcem je Pierre Bourdon a podle jeho slov je “la nouvelle fraîcheur” (nová svěžest) DAVIDOFF COOL WATER jedinečným přínosem pro parfémy 20. století. COOL WATER, vůně pro moderního, aktivního muže, je dodnes vaší cestou do světa svěžesti, mužnosti, extrémní smyslnosti a nezávislosti. Vůně DAVIDOFF COOL WATER, která je v současnosti považována za klasiku, představuje čistou svěžest oceánu a je pro všechny muže, kteří stvořili svou mužnost na vlnách akce.  

Příběh síly a svěžesti

Nyní již legendární a ikonická Davidoff Cool Water, která představuje skutečný mezník v oblasti pánských vůní, se okamžitě po svém uvedení v roce 1988 setkala -díky své neuvěřitelné svěžesti - s obrovským úspěchem. Denně se jí prodá několik milionů ve zhruba 25000 obchodech ve 120 zemích světa. Více než 20 let od svého uvedení zůstává Cool Water v první pětce světově nejprodávanějších pánských vůní – každou minutu se prodá 14 vůní. 

Svěží, mužná, smyslná

Smyslná svěžest udává tón. Intenzivní fyzičnost udává tempo. A nad vším se vznáší mužná harmonie stejně zlehka jako člověk surfující ke slávě na obrovských vlnách kolem Peahi v Maui nebo na neuvěřitelných vlnách kolem celého světa. Vůně DAVIDOFF COOL WATER našla inspiraci jednoduše ve vodě (některé věci v životě jsou zkrátka elementární). Tato aromatická svěží vůně se otevírá výbuchem máty peprné a levandule, poté svou sílu a intenzitu předvede srdce z nót jasmínu, dubového mechu, muškátu a santalového dřeva. V závěru vás osloví smyslná záplava jantaru a pižma. DAVIDOFF COOL WATER v sobě skrývá celou sílu oceánu. 

Intenzita v modré

Charakteristická modrá barva flakonu vůně DAVIDOFF COOL WATER představuje klidné moře, nad kterým se vznáší lehký svěží vánek. Elegantní mužný flakon se pyšní stříbrnými nápisy a elegantním černým víčkem. Odkaz je jednoduchý: DAVIDOFF vyzývá muže, aby objevili sílu oceánských vln a zároveň sílu, která se skrývá v každém z nich, a zažili intenzivní prožitek ze života. 

Alchymie muže a oceánu

Novou tváří Davidoff Cool Water je Paul Walker, herec, mořský biolog, surfař a přirozený představitel charakteristického mužného vzoru. Celoživotní zapojení této filmové hvězdy do ochrany oceánu dodává mužné klasice Davidoff COOL WATER nový rozměr.

FOTO: Coty