Luxusní dovolená na Maledivách

KOMERČNÍ SDĚLENÍ: Zlatavé písečné pláže, potápění mezi korálovými útesy nebo windsurfing – nejen to jsou Maledivy.

Začněte plánovat svou dovolenou na míru na Maledivách již nyní.
Začněte plánovat svou dovolenou na míru na Maledivách již nyní.
Zdroj: www.exclusivetours.com

Maledivy jsou ostrovní stát v Indickém oceánu, který tvoří dlouhý řetěz korálových atolů. Jedná se o vůbec nejmenší asijskou zemi a zároveň nejplošší a nejníže položený stát světa, jehož nejvyšší bod Mt. Villingili se tyčí do výšky pouhých 5,1 metru nad mořem.

Souostroví leží přímo u rovníku a teplotní výkyvy během roku jsou minimální – nejchladněji je v lednu, kdy je v průměru 27 °C, nejtepleji zase v březnu, kdy je v průměru o 2 stupně více. Maledivy jsou tak ideální destinací pro luxusní dovolenou po celý rok.

Travel designerka Zuzana Pozlovská ze společnosti Exclusive Tours pro vás vybrala resorty, kde můžete strávit luxusní dovolenou vašich snů. 

  • Cheval Blanc Randheli
    Na atolu Noonu naleznete jeden z těch vůbec nejlepších resortů na Maledivách. Cheval Blanc Randheli nabízí nejvyšší stupeň přepychu. Na výběr v něm máte z několika typů vil, z nichž každá disponuje vlastním majordomem, který vám bude neustále k službám. Velký důraz tu kladou na stravování – jíst můžete v jedné z pěti restaurací, z nichž každá zaručuje špičkový gurmánský zážitek. Ceny za jednu noc zde začínají na 45 tisících Kč.
    Cheval Blanc RandheliZdroj: www.exclusivetours.com
  • Conrad Maldives Rangali Island
    Tento resort se rozkládá na dvou ostrovech, které spojuje 400 metrů dlouhý most přes oceán. Dopravu usnadňují club cars, umožňující pohyb po celé ploše resortu. Na výběr je několik typů vil, a pokud hledáte soukromí a romantiku, vyberte si vilu Sunset Water s velkou terasou, bazénem a vlastní vířivkou. Zajímavostí je zdejší plně prosklená podmořská restaurace. Cena bydlení začíná na 25 tisících Kč za noc. 
    Conrad Maldives Rangali IslandZdroj: www.exclusivetours.com
  • Four Seasons Landaa Giraavaru
    Dalším perfektním cílem pro luxusní dovolenou je tento resort v biosférické rezervaci UNESCO. Pro ty nejnáročnější jsou zde dvouložnicové suity, poskytující velkou míru soukromí. V resortu jsou celkem 4 restaurace – zkuste třeba arabskou Al Barakat, umístěnou nad vodami oceánu. Mořský biolog vám pak ukáže tajemství zdejších korálových útesů. Ubytování vás zde bude stát od 40 tisíc Kč za noc.
    Four Seasons Landaa GiraavaruZdroj: www.exclusivetours.com

Společnost Exclusive Tours funguje na českém trhu s luxusními dovolenými od roku 2007. Je lídrem ve svém oboru a její tým travel designerů každoročně připravuje dovolené na míru pro stovky klientů

Začněte plánovat svou dovolenou na míru na Maledivách již nyní a kontaktujte Petra Udavského na tel. +420 777 533 603 či e-mailu udavsky@exclusivetours.com.

Více informací na www.exclusivetours.com.