Luxusní dovolená na Srí Lance

KOMERČNÍ SDĚLENÍ: Srí Lanka je rájem surfařů, milovníků čaje, přepychu, přírody i historie. Dovolená na míru každému.

Buddhistický chrám v Matare
Buddhistický chrám v Matare
Zdroj: Profimedia.cz

Srí Lanka byla dlouhou dobu pod správou Velké Británie. Proto mezi prastarými chrámy, nádhernými plážemi a čajovými plantážemi stojí i přepychová koloniální sídla, v nichž můžete zažít skutečně luxusní dovolenou. Stačí si jen vybrat to pravé.

Můžete tu samozřejmě spočinout na pláži a nechat se ovívat mořským vánkem, ale Srí Lanka je natolik rozmanitá, že nabízí pro každého něco. Navštivte historické město Kandy, podnikněte pouť k chrámu Buddhova zubu, zavítejte do džungle a pokuste se najít loriho či pyskatého medvěda. Srí Lanka poskytuje dostatek prostoru a zábavy pro dovolenou na míru vašim představám.

Jitka Kolmanová, travel designerka společnosti Exclusive Tours, pro vás vybrala čtyři hotely – každý je výjimečný a vhodný pro jiný typ luxusní dovolené.

Zdroj: redakce

Chena Huts
Luxusní resort Chena Huts je ideální pro milovníky přírody. Představuje dovolenou na míru všem, kteří ocení skutečný luxus daleko od civilizace, skrytý mezi farmářskými vesnicemi uprostřed přírodních rezervací. Cena za noc ve vile začíná na 20 tisících Kč.

Amangalla
Luxusní hotel Amangalla je připomínkou toho nejlepšího z koloniálních dob. Je situován ve městě Galle, v nádherné budově z roku 1684, v níž je jen 28 pokojů a suitů. A na dohled od něj se nachází nejedna historická památka. Cena za noc ve suitu začíná na 10 tisících Kč.

Zdroj: redakce

Amanwella
Luxusní resort Amanwella se nachází přímo na zlatým pískem pokryté pláži, ukryté v palmovém háji.  Má jen 27 suitů, což z něj činí skvělé místo pro romantickou luxusní dovolenou, při níž budete mít dostatek soukromí a krásných výhledů. Cena za noc v suitu začíná na 21 tisících Kč.

Jetwing Vil Uyana
Luxusní resort Jetwing Vil Uyana je zároveň soukromou přírodní rezervací, která leží uprostřed mokřadů. Patří mezi nejlépe hodnocené ekologické hotely a hostům nabízí ubytování v celkem 36 vilkách. Navíc se v blízkém okolí resortu pohybuje přes sto druhů ptáků, třicet druhů motýlů a spousta divé zvěře. Cena za noc ve vilce začíná na 9 tisících Kč.

Zdroj: redakce

Společnost Exclusive Tours funguje na českém trhu s luxusními dovolenými od roku 2007. Je lídrem ve svém oboru a její tým travel designerů každoročně připravuje dovolené na míru pro stovky klientů.

Začněte plánovat svou dovolenou na míru na Srí Lance již nyní a kontaktujte Petra Udavského na tel. +420 777 533 603 či e-mailu udavsky@exclusivetours.com. Více informací najdete na www.exclusivetours.com.

Lion RockZdroj: redakce