Moje země: 116 stran zajímavostí z různých koutů České republiky

KOMERČNÍ SDĚLENÍ: Letní rozšířené vydání časopisu Moje země přináší koktejl zajímavostí z domova, rozhovory s inspirativními lidmi, fotoreportáž ze Staroměstské radnice i extra přílohu, která přibližuje současné Brno.

Moje země: I doma je co objevovat...
Moje země: I doma je co objevovat...
Zdroj: www.mojezeme.cz

Na sto šestnácti stranách aktuálního čísla se podíváte do různých koutů naší země. Objevíte šumná slovácká města Břeclav a Uherské Hradiště, krajinu pískovcových skalních měst a barokních památek Broumovska.

Pozveme vás na oslavy historických událostí do Kadaně a Moravské Třebové, zastavíme se na jihu Čech v malebném Týně nad Vltavou a nedalekém Jihočeském zemědělském muzeu. Poodhalíme vám také krásy regionu s noblesním názvem Bohemia Centralis i příbramské hory doly a v extra příloze si přiblížíme současné Brno.

Nebude chybět povídání se zajímavými lidmi. Rozhovor s osobitými a okouzlujícími herečkami divadla Maléhry. Čeká vás návštěva v ateliéru u mistra tichého smíchu kreslíře Jiřího Slívy, vyznání Honzy Čenského o milovaném místě v Česku, postřehy pařížského zpravodaje Honzy Šmída z práce v zahraničí nebo poodhalení práce zvoníků v chrámu sv. Víta.

Ve fotoreportáži vám ukážeme, jak se generálkuje Staroměstská radnice a samozřejmě nezapomínáme na pravidelné rubriky a seriály – houbařské okénko, bylinková poradna, kauza o Brucvíkovi, tajemná místa, obrazy s příběhem nebo železná maska ze Zbirohu.

Více na www.mojezeme.cz