Boataround: Užijte si cestování lodí kdekoli na světě

KOMERČNÍ SPOLUPRÁCE: Máte rádi moře, přehrady či jiná vodní díla a chtěli byste si užívat jízdy na lodi? Pak samozřejmě máte hned několik alternativ.

Potřebujete pouze krátkodobý pronájem od pátku do soboty? Máte ho mít! Stejně tak není problém půjčit si také loď na mnohem delší období.
Potřebujete pouze krátkodobý pronájem od pátku do soboty? Máte ho mít! Stejně tak není problém půjčit si také loď na mnohem delší období.
Zdroj: PR

Tu asi nejekonomičtější a nejefektivnější představuje půjčení plavidla. Motorové čluny, katamarány, jachty a další lodě můžete mít kdykoli, když se vám zachce vyrazit na cestu. Nabízí je společnost Boataround.com. Jedná se o velmi známou službu, kterou využívá aktuálně doslova moře zákazníků z více než 36 zemí celého světa. Postupem času tato firma dokázala vybudovat největší lodní databázi na světě. Ta pojímá přes 11 000 jachet kotvících ve více než 600 lokalitách po celé zeměkouli. 

Československé kořeny společnosti

Je to možná k nevíře, ale u zrodu zmiňované společnosti stáli Pavel Pribiš a Jana Escher. Ti měli spousty zkušeností, jelikož se v minulosti podíleli na vzniku známého portálu booking.com. Postupně ale vytvořili vlastní unikátní projekt, díky kterému mají jak začátečníci, tak i zkušení mořeplavci usnadněné cestování na lodi. Značka má podle slov Pribiše sloužit jako synonymum velmi jednoduchého, rychlého a cenově dostupného rezervování lodí po celém světě. Nezapomenutelné zážitky tak bude moci získat úplně každý!

Jak to celé funguje?

Systém je velmi sofistikovaný a dokáže nabídnout zákazníkovi maximálně přehledně obrovské množství nabídek. Vždy si tak vybere tu, jež pro něj bude nejvýhodnější. Vyhledávání je ryze intuitivní a není problém volit podle mnohých kritérií. Mezi ta patří především typ lodi, rozmezí pronájmu nebo hledání dle aktuální požadované lokality. Samozřejmě jsou k dispozici také další informace týkající se třeba počasí v určité oblasti nebo tipů na místa, kde jsou ideální zastávky. Zkušení jachtaři mohou vybírat plavidlo i dle značky, výrobce i konkrétní půjčovny plavidel.  

Ověřené informace z vlastní databáze zaručeny

Na rozdíl od mnohých jiných společností disponuje Boataround svou vlastní lodní databází pojímající plavidla všech nasmlouvaných partnerů. Tým této společnosti neustále kontroluje jednotlivé pronajímatele, čímž je schopen garantovat požadovanou potřebnou kvalitu. Odborníci se dávají na stáří vybavení a samozřejmě na jeho množství a další aspekty. Zákaznická podpora je špičková, což dokladuje i celkem více než 12 jazykových mutací, v nichž je služba vedena. Tým společnosti komunikuje se svými zákazníky prakticky už u registrace a vždy se mohou spolehnout na maximální podporu 24 hodin za den, 7 dní v týdnu. 

Variabilní délka pronájmu

Potřebujete pouze krátkodobý pronájem od pátku do soboty? Máte ho mít! Stejně tak není problém půjčit si také loď na mnohem delší období. Prožít tak můžete na palubě klidně i několik týdnů. Doba pronájmu je začne flexibilní a může se jednat klidně i o podobu od soboty do soboty.

Nejnižší zálohy zajištěny

Mnohé zájemce o plavbu mohou také odradit vcelku vysoké zálohy, jež se u většiny poskytovatelů těchto služeb hradí. U Boataround tomu tak není! Prvotní poplatky jsou skutečně minimální. Uhradíte jenom 20 % z celkové částky za pronájem lodi. Strach nemusíte mít ani z neočekávaných okolností, jež mohou přijít. Tato společnost jako jediná na trhu nabízí bezplatné zrušení kompletně objednané lodi, a to včetně vrácení již složené zálohy. Pozor je zapotřebí dát jenom na konec posledního stornovacího data.  

Spousta speciálních nabídek

Mimo neustálého sledování nejnižších cen na trhu nabízí Boataround také spousty slevových akcí na konkrétní plavidla. Za zmínku stojí i dodatečné vybavení lodi. V ceně může být třeba motorový člun nebo připojení wi-fi a další záležitosti. Je pouze na vás, co preferujete a jaké funkce a služby potřebujete na cestách mít!