Cee´d SW – auto na cesty

Hledáte automobil pro rodinu, své koníčky a plány? Zkuste zbrusu nové kombi Kia cee´d SW. Tento praktický a bezpečný vůz má dostatek prostoru pro všechny vaše nápady.

Cee´d SW – auto na cesty
Cee´d SW – auto na cesty
Zdroj: archiv

Nový cee´d SW je designově atraktivní, prostorný a bezpečný vůz s kvalitním, komfortním interiérem a kultivovaným jízdním projevem. Tým oceňovaného šéfdesignéra Petera Schreyera ho navrhl s patřičným citem pro detail. Každý prvek exteriéru navíc bere v úvahu také aerodynamiku. Stovky hodin v aerodynamickém tunelu prokázaly snížení odporu vzduchu a tím také větší hospodárnost. 

Pokud hledáte dynamické auto navenek, ale zároveň prostorné uvnitř, interiér nového cee´du by vás mohl příjemně překvapit. Zavazadlový prostor ukrývá velkorysý objem 528 litrů. Po sklopení zadních sedadel do rovné polohy získáte prostor o objemu 1642 litrů. 

Abyste si mohli užít každý ujetý kilometr, nabízí vám Kia cee´d SW hned několik technologických pomocníků. Intuitivně řešená přístrojová deska ukazuje velké množství informací včetně průměrné rychlosti, spotřeby nebo zbývajícího paliva v nádrži. Inteligentní systém dokáže navíc sledovat tlak vzduchu v pneumatikách nebo zobrazovat upozornění asistenčního systému pro sledování jízdy v jízdním pruhu. Chcete-li se dostat bez námahy do cíle své cesty, můžete si do nového cee´du pořídit i nejnovější navigační systém v češtině. 

Život je plný nečekaných zvratů a vzrušujících okamžiků. Proto je potřeba vybrat vůz, na který je spolehnutí. Pro pocit absolutní jistoty vám Kia nejen na nový cee´d SW nabízí bezkonkurenční 7letou záruku. Velkorysou nabídku poskytuje automobilka jen díky nejvyšší kvalitě výroby svých modelů. Automobily ze závodu nedaleko Žiliny jsou podrobovány důkladnému testování. Je tedy velmi pravděpodobné, že tuto mimořádnou záruku nakonec vůbec nevyužijete. 

Nová Kia cee´d potvrzuje, že nezná kompromis ani na poli bezpečnosti. Z nedávných náročných bezpečnostních zkoušek Euro NCAP si nový cee´d odvezl nejvyšší pětihvězdičkové hodnocení za mimořádnou ochranu všech cestujících a stal se tak jedním z nejbezpečnějších vozidel ve své třídě. 

Vzhledem k výjimečné kvalitě není překvapením, že modely Kia patří k horkým favoritům v soutěži Auto roku 2013. Hlasování v prestižní anketě startuje sice až koncem září, ale nový cee´d SW můžete podpořit i v soutěži o Firemní auto roku v ČR, kde bojuje v kategorii referentských vozů.

Nový cee´d SW - ideální kombinaci užitné hodnoty a elegance, pořídíte za více než příznivou cenu od 299 980 Kč.

Zdroj: Kia

Související články