Cee´d SW pro vaše nápady

Na český trh aktuálně vstupuje nová Kia cee´d SW. Praktický a bezpečný vůz vám poskytne dostatek prostoru pro všechny vaše nápady.

Cee´d SW pro vaše nápady
Cee´d SW pro vaše nápady
Zdroj: archiv

Druhá generace modelu cee´d SW má atraktivní design, prostorný a komfortní interiér a kultivovaný jízdní projev. Stejně jako dřívějším modelům i cee´du SW vtiskl podobu světově uznávaný designér Peter Schreyer. Novinka zaujme citem pro detail. 

Přitom jde o auto, které působí dynamicky navenek, ale zároveň prostorně uvnitř. Nový cee´d vás zkrátka příjemně překvapí. Zavazadlový prostor má objem velkorysých 528 litrů. Pokud sklopíte zadní sedadla do rovné polohy, získáte až 1642 litrů. Přidejte úsporné motory a máte před sebou ideální vůz pro každou situaci. 

Pro pohodlnou jízdu můžete v cee´du SW využít hned několik technologických pomocníků. Oznámí vám například, jakou máte průměrnou rychlost, spotřebu nebo kolik zbývá paliva v nádrži. Inteligentní systém dokáže navíc sledovat tlak vzduchu v pneumatikách či zobrazovat upozornění asistenčního systému pro sledování jízdy v jízdním pruhu. Dokonce si můžete do svého cee´du pořídit i nejnovější navigaci v češtině. 

Život před nás často staví nečekané překážky. Proto je potřeba vybrat vůz, na který se budete moci absolutně spolehnout. Díky nejvyšší kvalitě výroby svých modelů nabízí Kia nejen na nový cee´d SW bezkonkurenční 7letou záruku. Je však více než pravděpodobné, že tuto mimořádnou záruku nakonec vůbec nevyužijete. Vozy Kia totiž vynikají kvalitou. 

Nový cee´d potvrzuje, že nezná kompromis ani na poli bezpečnosti. Z nedávných náročných bezpečnostních zkoušek Euro NCAP si odvezl nejvyšší pětihvězdičkové hodnocení za mimořádnou ochranu všech cestujících a stal se tak jedním z nejbezpečnějších vozidel ve své třídě. 

Vzhledem k výjimečné kvalitě není překvapením, že modely Kia patří k horkým favoritům v soutěži Auto roku. Hlasování v prestižní anketě pro rok 2013 startuje sice až koncem září, ale nový cee´d SW můžete podpořit i v soutěži o Firemní auto roku v ČR, kde bojuje v kategorii referentských vozů. 

 

Nový cee´d SW - ideální kombinaci užitné hodnoty a elegance, pořídíte za více než příznivou cenu od 299 980 Kč.

 Zdroj: Kia

Související články