Dárek na poslední chvíli!

Darujte svět: Darujte předplatné National Geographic. Objednávku stihnete vyřídit i 24. prosince. Pod stromeček stačí jenom zabalit dárkový certifikát, který jednoduše stáhnete na www.predplatneNG.cz

Získejte k předplatnému National Geographic dárek, který rozšíří vaše znalosti.
Získejte k předplatnému National Geographic dárek, který rozšíří vaše znalosti.
Zdroj: National Geographic

Zapomeňte na vánoční shon a objednejte roční předplatné exkluzivního měsíčníku National Geographic jen za 899 Kč. K tomu od nás dostanete oblíbenou stolní hru podle vlastního výběru. Je jen na vás, jestli si vyberete:

  • iKnow Česko – unikátní kvízová hra zaměřená na Česko, která je okořeněná napínavým herním systémem
  • Svět – zábavná hra pro zvídavé pozemšťany. Prožijte cestu kolem světa ve 2 400 otázkách. Jak dobře znáte svůj domov – planetu Zemi?
  • Evropa – hra, která přináší spoustu zábavy v kombinaci se zajímavými informacemi o evropském kontinentu a jeho obyvatelích
  • Česko – zábavná hra pro zvídavé Čechy, ve které najdete 2 400 zajímavých otázek rozdělených do 6 okruhů: historie, kultura, příroda/věda/technika, geografie, sport a různé
  • Regionální kvízové hry – edice kvízových her, které mapují jednotlivé regiony Čech, Moravy a Slezska. Vyberte si: Vysočina, Západní Čechy, Severní Morava a Slezsko, Jižní Morava, Praha, Východní Čechy, Jižní Čechy, Střední Čechy nebo Severní Čechy.

Předplatné objednávejte na www.predplatneNG.cz. Najdete tady ke stažení i dárkový certifikát. O zbytek už se postaráme my.

National Geographic je světově proslulý cestovatelsko-naučný měsíčník, který se začal vydávat v roce 1888 v Americe. Česká mutace vychází od roku 2002. Je založený na původních reportážích z různých oborů vědeckého bádání a doprovázený exkluzivními fotografiemi od renomovaných autorů. Přináší strhující pohled do přírodních, technických, kulturních a etnických tajů tohoto světa.