LEO EXPRESS PRODÁVÁ JÍZDENKY NA VÁNOČNÍ SVÁTKY OD 99 KČ

LEO Express zahájil jako první dopravce předprodej jízdenek na nový vlakový jízdní řád, který bude celostátně platit od 13. prosince. Jízdenky na vánoční svátky tak můžete nakupovat již dnes na www.le.cz a ulovit je v předstihu za skvělé ceny začínající na 99 korunách. LEO Express si současně pro cestující připravil řadu novinek nejen v podobě nových zastávek a spojů.

Zdroj: Archiv

Od prosince bude LEO Express denně zastavovat ve stanicích Kolín, Zábřeh na Moravě a Prešov. V případě Kolína i Prešova je LEO Express vůbec prvním soukromým dopravcem, který stanice obslouží.

Významně také posiluje spoje mezi Prahou a Starým Městem u Uherského Hradiště, kde ke stávajícím čtyřem spojům přidává čtyři nové spoje s přestupem v Přerově. V Přerově tak bude LEO Express stavět dokonce 22x denně.

Nových spojů se dočkají i cestující na Slovensko, kam bude LEO Express nově vypravovat o jeden pár spojů navíc s cílovou stanicí Spišská Nová Ves.

Změny čekají i cestující ze všech ostatních stanic. Předně LEO Express sjednotí časy odjezdů z Prahy hlavního nádraží na celou hodinu a 11 minut. Také z Ostravy Svinova budou vlaky LEO Express odjíždět vždy v celou hodinu a 11 minut. Všechny vlaky LEO Express budou po cestě mezi Prahou a Ostravou stavět vždy ve stejných stanicích. Zdržení se však cestující obávat nemusejí. Díky výjimečným akceleračním schopnostem jednotek Stadler Flirt, které LEO Express výhradně využívá, dokáže všechny stanice obsloužit s minimální časovou ztrátou. Cesta mezi Ostravou a Prahou tak potrvá 3 hodiny a 11 minut, tedy se dokonce zrychlí oproti většině současných spojů.

Ceny jízdenek na vlaky LEO Express jsou dynamické a mění se s blížícím se časem odjezdu a předpokládanou obsazeností spojů. Nejlevnější akční jízdenky, od 99 korun, tedy doporučujeme nakupovat v co největším předstihu.

Na jaké služby se mohou cestující nejen v nových stanicích těšit? LEO Express nabízí cestujícím výběr ze tří cestovních tříd a nově také dětský oddíl pro rodiny s dětmi. Všechny vlaky, které LEO Express provozuje, jsou nízkopodlažní a nabízejí pohodlné cestování vozíčkářům. Samozřejmostí je zásuvka u každého místa, stolečky a připojení k síti WiFi. Ve vlacích LEO Express je cestujícím k dispozici palubní intranet s databází filmů a her. Občerstvení je servírováno přímo na místo, ve vyšších cestovních třídách je zahrnuto v ceně jízdenky.