TargetMap zveřejnil mapu světa dokladující velikost mužských pohlavních orgánů

Tohle musíte vidět! Zajímá vás, kde na světě žijí muži, jejichž chlouba je ze všech největší? A jaké části naší planety obývají ti nejméně obdaření. Web TargetMap zveřejnil naprosto unikátní mapu, na které neuvidíte pohoří ani vodní plochy. Dozvíte se ale třeba to, že Češi se za velikost svých přirození vůbec nemusí stydět.

Zdroj: Shutterstock.com, Targetmap.com

V galerii najdete nejen mapu, která přesně ukazuje, kde jsou na tom muži nejlépe a kde naopak nejhůře, ale také tu najdete tabulky s přesnými hodnotami. Ale pozor, mít velký penis není vždy výhra a ani malý penis není úplná tragédie! Muži sice většinou touží po pořádné výbavě, ovšem v praxi prý není žádnou velkou výhodou, naopak! Ženy si často stěžuji, že sex s partnerem, jehož míry jsou nad dvacet centimetrů, je spíš nepříjemný, bolestivý a někdy i zcela nemožný! Ovšem jsou samozřejmě i výjimky…

NA ŽIVOT A NA SMRT: MOHUTNÝ KROKODÝL VS. JEDOVATÁ ZMIJE

Velké nohy = velký penis?

Má velkou nohu, tak to ho bude mít pořádně velkého! Podle nosa poznáš kosa… Tyto a podobné řeči prý vůbec nejsou pravda. Britští vědci podrobili výzkumu víc než tisícovku mladíků, kterým poměřili nejrůznější části těla a došli k závěru, že žádná přímá úměra mezi jednotlivými tělesnými partiemi a penisem neexistuje. Roli hrají spíše geny, hormony, ale i životní styl…

Každý penis je jiný

Jeden je rovný jako tužka, druhý zahnutý jako banán, první silný, druhý tenký… Zkrátka a dobře, každý penis je unikát a stěží byste na světě našla dva stejné. Každého muže příroda obdařila jinak, a tak nemá cenu dělat si hlavu s velikostí a tvarem… A je tu ještě jedna zajímavost – přibližný tvar a velikost penisu jsou údajně dědičné.

JAPONSKÉ GEJŠI: KDO JSOU, CO DĚLAJÍ A JAK VYPADÁ JEJICH KAŽDODENNÍ ŽIVOT

Jsou dva druhy mužské chlouby

Možná vás překvapí zjištění, že existují dva typy penisů. První z nich, který má až 79 % mužů, se při erekci zvětší a prodlouží. Zatímco druhý, který má 21 % pánů, je větší stále – i v klidovém stavu a při erekci se již výrazněji neprodlouží.

Kouření penis zkracuje

Zdá se vám, že má partner příliš krátký penis? Pokud ještě k tomu kouří, ihned mu promluvte do duše. Průzkumy totiž ukázaly, že kouření může mužský úd zkrátit až o centimetr! Cigaretový kouř je nepřítelem erekce – vede ke kornatění žil, a tak může ohrozit dobré krevní zásobení do penisu… A pozor! Penis zmenšuje také nadváha. Hmotnost muže přímo souvisí s velikostí penisu. Za každých patnáct kilogramů, které muž přibere, se mu úd zmenší o dva až tři centimetry. Dobrým tipem na prodloužení penisu je tedy zhubnout.

Věděli jste to?

  • Největší penis na světě měří 34,29 cm a jeho vlastníkem je jistý Jonah Sardeli Falcom. Ženy prý o něj jeví velký zájem, a tak o sexuální život prý nemá nouzi!
  • Neoficiálně se ale hovoří o jiném rekordmanovi, jehož mužství dosáhlo 35,6 cm. To ovšem není nic proti velrybímu samci, jehož úd dosahuje délky 2,7 m.
  • Naopak nejmenší penis údajně měří pouhých 1,15 cm, a to ve ztopořeném stavu!

Související články