Nový elektronický překladač, který vám přeloží jazyky celého světa do češtiny

Technologie kolem nás již nevnímáme, protože je všude kolem. Máme v domácnostech nejnovější smart TV, smart mobilní telefony, chytré auta, a dokonce i kávovar nám ráno udělá samostatně přesně takovou kávu, jakou máme nejraději. Všechny technologie jdou dopředu a to i v oblasti elektronických překladačů řeči. Na trh totiž přichází novinka přinášející hned několik jedinečných vlastností. Přináší ji společnost Vasco Electronics působící na trhu od roku 2008, která se za poslední roky dostala v této oblasti doslova na výsluní a nepřestává dále překvapovat.

Zdroj: Vasco Electronics

Elektronický překladač jako jazykový partner na vždy

Novinka se jmenuje Vasco Translator V4 a je to překládací zařízení. Tento okamžitý překladač funguje bez Wi-Fi sítí, bez externí aplikace a bez mobilního telefonu. Dodává se totiž s mezinárodní SIM kartou, která je zdarma. K překladům jsou data neomezené po celou dobu její životnosti, což elektronickému překladači umožňuje pracovat v téměř 200 zemích, bez dobíjení kreditu nebo placení paušálu. SIM karta je již v překladači nainstalována, takže jej stačí zapnout a můžete překládat. Možnost připojení k Wi-Fi síti zde samozřejmě je, ale pouze jako příjemná alternativa.

Elektronický překladač podporuje 108 jazyků, díky čemuž jste schopni se domluvit s 90% světové populace bez větších problémů. Z češtiny a do češtiny překládá řeč jedním kliknutím: stačí ho zapnout a mluvit – nevyžaduje se žádná instalace ani nastavení (kromě jazyka). Překlad je dostupný za méně než vteřinu v závislosti na rychlosti připojení, ale okamžitý překladač to dokáže již za 0,5 vteřiny.  

Proč je okamžitý překladač online překladač nejlepší

Jelikož jde o okamžitý překladač mluveného slova, společnost do něj zakomponovala dva kvalitní mikrofony s vylepšenou redukcí hluku v pozadí až o 99dB! Mikrofony jsou speciálně navrženy pro překladače řeči. Společnost výrazně vylepšila i reproduktor, ze kterého je zvuk dobře slyšitelný i v hlučném prostředí.

Kromě řeči přeloží jakýkoliv text díky integrovanému fotoaparátu. Funguje to opravdu jednoduše – zapnete aplikaci, namíříte fotoaparát na požadovaný text a vyfotíte. Elektronický překladač samostatně rozpozná jazyk textu a přeloží jej do požadovaného (v našem případě českého) jazyka. Nové automatické překladače Vasco disponují osvětlením, které vám pomůže v noci, při cestování a focení textu v horších podmínkách.

Zdroj: Vasco Electronics

Elektronický překladač překládá pohovory z ang. jaz.: chaty. K tomu slouží aplikace MultiTalk. Můžete začít svůj vlastní pohovor > “online chat” nebo se připojit k již existujícímu pomocí QR kódu, který vám aplikace vygeneruje. Je to ideální řešení jak pro obchodní setkání, tak pro turistické průvodce, kteří si povídají se skupinami lidí z různých zemí. Pokud účastník skupinového hovoru nevlastní elektronický překladač může si tuto aplikaci stáhnout na své mobilní zařízení.

Tento elektronický překladač Vasco Translator V4 je skutečnou lahůdkou pro milovníky technologických vychytávek. Je odolný vůči nárazům, stříkající vodě či prachu. Nemusíte se tedy obávat bouře, špíny či pádu. Navíc umožňuje sdílet provedené překlady na e-mailový účet, kam přijdou úhledně upravené v pdf formátu. Jelikož při určitých funkcích dosahuje počtu až 108 jazyků, výrobce umožnil výběr jazyka pomocí rozpoznávání řeči. V nabídce množství jazyků tak můžete místo rolování v seznamu vyhledávat jazyk pomocí vyslovení jeho názvu.

Okamžitý překladač je velmi intuitivní a jednoduchý. A pokud se obáváte využívání moderních technologií, toto zařízení nebude žádný problém. Jak jsme již zmiňovali, nemusíte nic nastavovat, instalovat, kupovat či jakkoliv dobíjet SIM kartu. Díky velké 5” dotykové obrazovce bude práce se zařízením ještě jednodušší. Tento okamžitý překladač vám umožňuje ovládání podle chuti buď digitálními tlačítky na displeji, nebo hardwarovými tlačítky na boku zařízení. 

Dodatečné vlastnosti dobrého elektronického překladače

Samozřejmostí u této značky je aktualizace zdarma. Software neustále vylepšují, aby zajistili vysokou kvalitu překladu a vy si novinky a vylepšení jednoduše přes Wi-Fi stáhnete do svého zařízení a je hotovo.

Moderní design překladače mluveného slova Vasco V4 působí velmi elegantně a esteticky. Materiál je velice příjemný, snadno se čistí a je k dispozici v pěti barvách. Elektronické překladače Vasco Electronics s důvěrou používají profesionálové na celém světě (lékaři, státní úřady v trestním řízení, právníci, policisté), protože jako jediný překládá s přesností 96 %. Ptáte se, jak může elektronický překladač dosáhnout takové přesnosti? Je to díky využívání 10 různých překladových motorů, kdy se na základě zvoleného jazykového páru využije ten, který zajistí nejvyšší přesnost překladu.

Zdroj: Vasco Electronics

A na konec ještě pár důležitých informací. Pokud máte jakékoliv dotazy, je zde zákaznický servis, který vám na veškeré vaše dotazy odpoví česky a to jak telefonicky, tak emailem nebo pomocí sociální sítě. Tento elektronický překladač je skutečným pomocníkem v překonávání jazykových bariér. Ludwig Wittgenstein rakouský filozof napsal: „Hranice mého jazyka jsou hranicemi mého světa“ a společnost Vasco Electronics je zde aby se přičinila k rozvoji komunikace mezi lidmi pomocí překladů.

Pouze do konce srpna 2022 můžete získat 5% slevu se slevovým kodém NATIONAL5 na nákup překladače Vasco Translator V4