Proč využít stěhovací služby?

Stěhování může být docela problém, zvláště pokud musíte sbalit veškerý svůj majetek nashromážděný za celé roky. Pokud nemáte dostatek času nebo vás vidina balení a rozebírání nábytku děsí, stojí za to popřemýšlet o najmutí profesionálů pro tento účel.

Zdroj: stěhování Praha

Stěhovací firma vám ušetří čas

Stěhovací firma nejsou jen zkušení profesionálové, kteří bezpečně přemístí i ty nejtěžší balíky, nábytek a domácí spotřebiče. Profesionální stěhovací firma zajišťuje i potřebné nářadí na rozebírání nábytku, ochranné materiály jako bublinková a stretch fólie, bezpečnostní pásy při přesouvání nábytku z podlahy na podlahu. Vaše věci budou přepravovány z místa na místo v transportním voze vybaveném výtahem, díky kterému nedochází k vypadnutí krabic s křehkými předměty při jejich vyjímání z kufru transportního vozu. Zaměstnanci společnosti stěhování Praha pracují rychle a efektivně a zároveň minimalizují riziko poškození věcí při stěhování. Zkušenosti zaměstnanců se zvedáním a přenášením věcí do pater jsou velmi užitečné při stěhování bytů.

Ochráníte své věci

Stěhování na vlastní pěst, když není správně promyšlené a chaotické, může přinést spoustu ztrát a frustrace. Nesprávná demontáž a zpětná montáž nábytku může vést k jeho zničení. Pokud choulostivé předměty řádně nechráníte, mohou se rozbít nebo zdeformovat. Navíc chaotické balení všech věcí, chybějící popisy kartonů a tašek s věcmi vytváří chaos, který se bude těžko řešit ještě mnoho dní po stěhování. Samostatné přenášení těžkých předmětů může vést ke zraněním, jako jsou modřiny, natržení svalů a dokonce i zlomeniny, které budou spojeny s dlouhodobou rekonvalescencí. Dalším problémem může být nedostatek dostatečně velkého vozu. Přeprava zabalených věcí a nábytku autem je nejen velmi nákladná, protože je nutných mnoho cest, ale může dojít i k poškození vozu a některé domácí spotřebiče nebo nábytek se prostě nevejdou. Pokud potřebujete vyklidit byt po zesnulém příbuzné, objednejte si vyklízení bytu. Profesionálové byt vyklidí, případně vyčistí, nepotřebné věci zlikvidují a vy se nemusíte o nic starat.

Ekologické řešení

Ceníte si ekologických řešení? Bojíte se, že při vašem stěhování vznikne nespočet odpadu v podobě kartonových krabic, bublinkové fólie nebo papírových výplní? Zde s připraveným řešením přichází profesionální servis. S pomocí stěhovací firmy si většinu materiálů můžete pronajmout a vrátit, když už nebudou potřeba. Počítejte také s efektivní přepravou vašich věcí, tedy s minimálním počtem jízd ve správně zvoleném vozidle.

Stěhovací společnosti mají širokou škálu služeb. Můžete si je vybrat pro individuální potřeby a měnit v závislosti na vývoji situace. Samozřejmě je důležité si konkrétní služby rezervovat předem a synchronizovat je s vašimi plány stěhování. Máte zájem pouze o dopravu či balení, nebo třeba jen o zapůjčení těch správných materiálů? Žádný problém. Kontaktujte vybranou společnost a získejte dokonale přizpůsobenou nabídku. Ve stěhovacích firmách můžete využít komplexní službu, která pokrývá prakticky všechny činnosti, které jsou při stěhování do nového bytu vykonávány.