Video: Nejlepší práce na světě. Tahle žena se živí jako profi-objímačka pand

Umíte si vůbec představit, že byste měli možnost si pohladit něco tak roztomilého, jako je malá panda? Za to by člověk snad i zaplatil, viďte. Jenže najdou se i lidé, co se objímáním pand živí. A vydělají si dokonce víc než běžný český občan!

Práce nemusí být jen nekonečný stres a nestíhání termínů...
Práce nemusí být jen nekonečný stres a nestíhání termínů...
Zdroj: youtube.com

VIDEO: OBROVSKÝ NOSOROŽEC NA SAFARI ÚTOČÍ NA AUTO S TURISTY

Profesionální objímačka pand si v Číně za rok mazlení přijde v přepočtu na 800 tisíc korun, což je přibližně 66 tisíc korun měsíčně. V práci asi nezažívá příliš stresu, takže se nám to jeví jako naprosto ideální způsob živobytí.

„Vaším jediným úkolem je trávit 365 dnů s pandami a sdílet s nimi jejich radost ze života," píše se v popisu profese na stránkách čínského centra pro výzkum pand.

K výkonu práce stačí, aby vám bylo přes 22 let, měli jste základní znalosti o pandách, a pak už jen stačí umět psát a udělat pandám fotku. Pokud tohle vše zvládnete, dostanete kromě platu přes den i jídlo, centrum zajistí ubytování a dá vám k dispozici služební auto.

Zní to jako sen, co? Takže ještě než začnete do Číny posílat svůj motivační dopis s přiloženým životopisem, zbývá jediné. Podívat se v našem videu na to, jaká "dřina" na vás čeká.

Zdroj: Youtube

Související články