Vlastní fotka na obálce National Geographic? To není vtip!

Chcete mít doma originální číslo časopisu National Geographic s vlastní obálkou a zažít pocity renomovaných fotografů? Vyfoťte, co vás napadne a vytvořte si titulní stranu, která bude zcela podle vašich představ. Kompletní časopis s vlastní obálkou vám přijde až domů.

Vlastní fotka na obálce National Geographic? To není vtip!
Vlastní fotka na obálce National Geographic? To není vtip!
Zdroj: archiv

Pozor, zbývá již jen několik posledních dnů, abyste mohli překvapit své blízké nebo udělat radost sami sobě. Nahrajte vaši fotku na obálku časopisu a pošlete celý časopis až domů sobě nebo někomu jinému.

Vytvořit vlastní obálku

Během objednávky použijte slevový kód „NATIONAL“, který vám zajistí cenu 49 Kč včetně poštovného.

Jednotlivé obálky se automaticky zařazují do soutěže o nejlepší obálku, kterou vybírá odborná porota složená z redakce časopisu National Geographic a firmy Bontia. S vítězem bude uveřejněn rozhovor v časopise.

Kompletní číslo, které bude mít na obálce vámi vloženou fotografii, získáte za cenu 49 Kč včetně dopravy. Akce probíhá od 4. 4. do 2. 6. 2014 a platí pro všechny zájemce v ČR. Časopis, který dostenete, není aktuální vydání.

A co můžete vyhrát?

  1. místo: rozhovor v časopise National Geographic tematický se vztahující k výherní fotografii a poukaz na tři fotoknihy zdarma v hodnotě, každá v hodnotě 1 599 Kč s dopravou zdarma
  2. místo: 2 fotoknihy, každá v hodnotě 1 599 Kč s dopravou zdarma
  3. místo: 1 fotokniha v hodnotě 1 599 Kč s dopravou zdarma

Parametry knih ve výhře: Provedení Hardcover - Extra velká na výšku, na šířku či čtvercová, 48 stran.

Podrobné informace na www.nationalgeographic.cz/vlastni-obalka

Aplikace na tvorbu obálky je funkční ve všech podporovaných prohlížecích Internet Explorer 10 a výše, Chrome a Mozzila. Používejte výhradně tyto prohlížeče.

Související články