To nejlepší pro vašeho zvířecího společníka? Vyhrajte krmivo Trainer

Jistě chcete svému kočičímu příteli dávat jen to nejlepší. A základem je zdravá potrava, po které se navíc bude olizovat až za ušima. Odborníci doporučují krmit kočku i psa granulemi, které obsahují nejen pestrou škálu vitamínů, ale zajistí i přísun dalších, pro zdravý vývoj zvířete, důležitých látek.

Kočka
Kočka
Zdroj: NG Channel

Krmiva Trainer mají jedinečné složení, které je obohaceno o funkční ingredience podporující celkové zdraví vaší kočky. Je k dostání v několika příchutích i složení, které je vhodné pro každý věk zvířete. Krmivo obsahuje důležité látky, jako například 100% jablečné Omega 3 mastné kyseliny, mořské řasy a rybí autolyzát, které se postarají o krásnou a přirozeně barevnou srst. Extrakt z ovoce navíc zajistí denní dávku antioxidantů bojující proti vzniku a šíření volných radikálů. To vše bez umělých konzervantů, barviv či ochucovadel.

Trainer Cat nabízí hned několik variant, ze kterých jistě vyberete pro vašeho kočičího mazlíka to nejlepší. Pro kočky a koťata, u kterých nepanují žádné zvláštní nároky na potravu, je určena řada Natural. Stejně jako všechny řady krmiv Trainer obsahují Pomega3®. V této řadě navíc najdete mikroby Algae spirulina, zajišťující příjem nutrientů nezbytných pro kvalitní, lesklou a hebkou srst. Extrakt z brusinek napomáhá správnému fungování močového ústrojí.

Pro kočky s potravní intolerancí či nadváhou je speciálně určena řada Fitness, která je obohacena o funkční ingredience schopné podporovat celkové zdraví zvířete. Obsah kachního masa jako jediného zdroje proteinu živočišného původu a hrachu jako zdroje karbohydrátů z něho dělají krmivo obzvláště vhodné pro zvířata trpící potravní hypersensivitou nebo intolerancí.

Prémiové krmivo Trainer Cat

Máte-li doma kočku se specifickými potřebami, vyzkoušejte řadu Personal. Obsahuje komplexní směs přírodní vlákniny, která preventivně tlumí formování trichobezoárů. Ty jsou v žaludku koček tvořeny z chlupů, které kočky polykají při péči o srst. Následně je pak ale nemohou vyplivnout, jelikož jejich jazyk je pokryt stovkami drsných papil ve tvaru zpětně zahnutých háčků, které kočkám vyplivnutí znemožňují. Trainer Personal obsahuje lněné semínko, které napomáhá jejich odstraňování a navíc zajišťuje i zdravé fungování střev.

Prémiové krmivo Trainer Cat obsahuje vitamín A, D a E, je neobyčejně chutné, vyrobeno z několika druhů kvalitního masa a obohaceno o příchuť ovoce a zeleniny.
Krmivo Trainer Cat zakoupíte od 104,-Kč (400g), od 349,- (2kg), 1 199,- (10kg) na www.petcenter.cz

SOUTĚŽ:
Čtyři z vás mají nyní šanci získat balík krmiva Trainer Cat v hodnotě 350 korun. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a mít trochu štěstí.
Nápověda na www.petcenter.cz v sekci Kočky – Granulovaná krmiva.
Soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami.