Vyhrajte ty nejlepší pomocníky ve funkční přírodní kosmetice Sportique

Aktivní život klade na naši pokožku velké nároky. Dotek přírody, který kůži dodávají výrobky Sportique, je efektivní, nenásilný a šetrný - tak jako životní styl, který firma vyznává. Při vývoji receptur spojuje firma Sportique znalosti našich předků s nejnovějšími poznatky moderní vědy, aby mohla nabízet funkční kosmetiku bez škodlivé chemie.

Zdroj: Archiv

Sportovní řada je označena švýcarským křížem slibujícím podporu a ochranu, slibujícím nadstandardní kvalitu a spolehlivost. Vyznačuje se pečlivě voleným a vyváženým složením obsahu a jakostí vstupních surovin. Výrobky jsou testovány vrcholovými sportovci v náročných podmínkách, aby osvědčily svou vhodnost a maximální funkčnost i ve výzvách každodenního života. Vůně orientálních bylin, alpských strání a lesů nebo svěžích citrusů jsou dány přírodní a bylinnou parfemací či esenciálními oleji.

O co hrajeme?

Vyhrát můžete krém Sportsmen's Friend, deo sprej Cipřiš-Citrus a desinfeknčí balzám na oděrky. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a mít trochu štěstí. 

Krém Sportsmen's Friend
určen těm, kteří se nechtějí nechat zbrzdit. Jako správný přítel pokrývá celou škálu univerzálních neduhů, které vás pravidelně mohou trápit a ztěžovat vaši aktivitu. Je určený k ošetření silně namáhané pokožky rukou či nohou při práci i sportu. Protizánětlivé a zvlhčující účinky bambuckého másla (Shea Butter) se zde snoubí s pěstícími účinky rostlinných olejů (mandlový olej, olej z hroznových jader, kakaové máslo). Regenerační a antioxidační účinky zaručuje přírodní vitamín E (alpha tocopherol ) a vitamin C. Balzám obsahuje výtažek z břízy, bohatý na kyselinu salicylovou, která má silné protizánětlivé účinky. Masáž přípravkem přinese úlevu i při revmatických bolestech kloubů.

Deo sprej Cipřiš-Citrus
Smrdět vadí, potit se ne. Pocení je přirozenou očistou lidského těla. V Deo spreji Sportique je pocení omezováno účinnou směsí bylin, ale není mu bráněno. Výsledek funguje skvěle – nejste cítit agresivní směsí a na oblečení se díky absenci zinku nedělají skvrny. Vaši nejcitlivější pokožku navíc ošetřuje směs bylin a přírodní glycerin. Deo sprej se svěží vůní cipřiše a citronu narozdíl od klasických deodorantů a antiperspirantů neobsahuje Aluminium Chlorohydrate a jiné sloučeniny hliníku. Ty jsou podezřívány ze zvyšování rizika rakoviny horní poloviny těla a ukládání v těle. Účinná deo přísada spolu s bylinnými extrakty (měsíček, šalvěj, heřmánek, tymián) pohlcuje tělesný pach a poskytuje dlouhodobý pocit svěžesti. Nedráždí pokožku a je vhodný nejen pro sportovní aktivity. Nepostradatelný doplněk kompletní péče o tělo.

Desinfeknčí balzám na oděrky
Pro aktivní lidi jsou rány a oděrky denním chlebem. Když kácíte les, budete mít třísky, s tím všichni počítáme. Jenomže občas taková bolístka na správném (špatném) místě dokáže parádně zkřížit plány. Univerzální účinky balzámu oceníte na dovolené, na cestách i při sportu. Směs přírodních látek známých po staletí svými zklidňujícími a protizánětlivými účinky, vytvořená pro dnešní aktivní životní styl, napomáhá zklidnění ran a oděrek, drobných popálenin, popraskaných rtů i pokožky po opálení. Road Rash Remedy Balm obsahuje vyváženou kombinaci bambuckého másla (Shea butter), světlicového, brutnákového, ricinového, klíčkového oleje a oleje z indické byliny neem, myrrhu, heřmánek, řebříčkový olej a antioxidanty - vitamíny C a E (alpha tocopherol). Extrakt z Boswellie omezuje bolestivost a zarudnutí pokožky, olivový olej obohacený ozonem má prokázané výrazné antimikrobiální, antivirové a fungicidní účinky.

Tato soutěž se řídí všeobecnými soutěžními podmínkami. Pravidla soutěže najdete zde.