ŠTÍTEK: Valašské Meziříčí

Hokejisté Valašského Meziříčí. Ilustrační foto.
S fanoušky se chtěli rozloučit výhrou, opak se stal pravdou. Hokejisté Valašského Meziříčí v závěrečném zápase letošní sezony II. ligy Východ na domácím ledě nestačili na Hodonín 5:6 po prodloužení.

Bobři zakončili sezonu prohrou

Hokej
Zbyněk Vinklar
Návrat na místo činu. Právě Zbyněk Vinklar dovedl fotbalisty Všechovic z I. A třídy až k titulu krajského přeborníka a postupu do divize v sezoně 2018/19. O tři roky později se rozhodl pro práci asistenta ve Valašském Meziříčí, aby se nyní v zimě vrátil do role hlavního trenéra Tatranu a zúročil poznatky, které získal pod zkušeným lodivodem Pavlem Hajným.
31 fotografií

Návrat na místo činu. Vinklar Všechovice dovedl do divize, kopal i za Baník

Fortuna divize
Hokejisté Valašského Meziříčí i v příští sezoně budou nastupovat ve II. lize.
Přesně 20 let po postupu do II. ligy z ní nespadnou, hokejisté Valašského Meziříčí se po velkých peripetiích zachránili. Svěřenci Lukáše Plška ve středečním 43. kole vyhráli na ledě Nového Jičína 6:3, při porážce Velkého Meziříčí slaví kolo před koncem základní část setrvání v této soutěži.

Bobři vyhráli v Novém Jičíně a zachránili II. ligu!

Hokej
Hokejisté Valašského Meziříčí.
Vyhráli těžké venkovní utkání, porazili Velké Meziříčí a vyskočili z poslední příčky II. ligy Východ. Hokejisté Valašského Meziříčí v sobotu večer zvítězili 4:0, na svého posledního soupeře si vytvořili dvoubodový náskok. I díky první nule Kryštofa Ševců v dospělém hokeji už mají závěr základní části ve vlastních rukou. Do konce zbývají poslední dvě kola.

Bobři vynulovali Velké Meziříčí a odlepili se z posledního místa!

Hokej
Fotbalisté Valašského Meziříčí (bílé dresy) v sobotu porazili Nové Sady 6:5:
FOTOGALERIE/ Jedenáct gólů a nakonec vítězství 6:5. Fotbalisté Valašského Meziříčí ve víkendovém přípravném zápase zvítězili nad Novými Sady, na výhře se podílelo šest různých střelců. Ve 38. minutě přitom už vedli 4:0, soupeř na hřišti v Hranicích do poločasu snížil na 4:2, ve druhé půli na 4:3, vyrovnat se mu ale nepodařilo. Valachy v sobotu 2. března čeká generálka se Vsetím, pravděpodobně na umělé trávě v Rožnově pod Radhoštěm. 
28 fotografií

Podívejte se: Valašské Meziříčí téměř ztratilo vedení 4:0. Nové Sady udolalo 6:5

Fortuna divize
V nemocnicích sítě AGEL se testuje nová forma rehabilitace - virtuální realita. Foto: AGEL, se svolením
V přerovské nemocnici testují rehabilitační novinku. Terapie virtuální realitou pomůže lidem po úrazech i těm, kteří mají neurologickou diagnózu. První pacienti si už nasadili speciální brýle. Zkoušejí je v sedmi nemocnicích. Kromě Přerova také na specializovaných odděleních v Ostravě-Vítkovicích, v Třinci-Podlesí, Prostějově, Novém Jičíně nebo ve Valašském Meziříčí.

V přerovské nemocnici se testuje novinka. Terapie virtuální realitou

Přerovsko
Hokejisté Valašského Meziříčí. Ilustrační foto.
Bobři se zvedají. A rozhodně to nevzdávají. Hokejisté Valašského Meziříčí vyhráli druhý z posledních tří zápasů, v sobotním 38. kole II. ligy Východ zvítězili na ledě Havlíčkova Brodu 6:3. Dvěma góly se na vítězství podílel Finsterle, tři kanadské body si připsal Popelka.

Bobři vyhráli v Havlíčkově Brodě a stáhli manko!

Hokej
Michal Hladík ještě ve fotbalovém dresu
Patnáct let bez fotbalu a milionová pokuta. Michal Hladík, který se nikdy neprosadil na nejvyšší úrovni, byl potrestán Etickou komisí FAČR za ovlivňování nebo pokus o ovlivnění zápasů. Kauza, jež vzbudila obrovský poprask, však není u konce. „Odvolal jsem se. Budu dál bojovat a hájit svou nevinu, tak jako u soudu, kde jsem byl zproštěn všech obvinění,“ řekl v exkluzivním rozhovoru pro Deník pětadvacetiletý záložník, jenž naposledy působil v třetiligovém Frýdlantu nad Ostravicí.
3 fotografie

Nevídaný trest v českém fotbale. Hladík: Hledají obětního beránka

Fotbalové perličky