ŠTÍTEK: automobil

Kolona na dálnici. Ilustrační foto.
K vážné dopravní nehodě došlo v úterý ráno na dálnici D8 poblíž Všestud na Mělnicku. Auto při ní skončilo na střeše. Ředitelství silnic a dálnic Středočeského kraje informovalo, že dálnice je ve směru na Prahu uzavřena. Na místě zasahovaly všechny složky integrovaného záchranného systému. Pro jednoho ze zraněných, který zůstal ve voze zaklíněný a hasiči ho museli vyprošťovat, letěl vrtulník.

Dálnici u Všestud zastavila vážná dopravní nehoda. Auto skončilo na střeše

Nehody
Kolona na dálnici. Ilustrační foto.
K vážné dopravní nehodě došlo v úterý ráno na dálnici D8 poblíž Všestud na Mělnicku. Auto při ní skončilo na střeše. Ředitelství silnic a dálnic Středočeského kraje informovalo, že dálnice je ve směru na Prahu uzavřena. Na místě zasahovali všechny složky integrovaného záchranného systému. Pro jednoho ze zraněných, který zůstal ve voze zaklíněný a hasiči ho museli vyprošťovat, letěl vrtulník.

Dálnici u Všestud zastavila vážná dopravní nehoda. Auto skončilo na střeše

Nehody
Tragická srážka osobního auta s autobusem u Stoklasné Lhoty na Táborsku 21. září 2023.
Ve čtvrtek 21. září před jednou hodinou odpoledne se nedaleko Stoklasné Lhoty na Táborsku odehrála tragická dopravní nehoda. Jak informoval mluvčí jihočeské policie Jiří Matzner, srazil se tam osobák s autobusem. „Řidič osobního auta zemřel, dva spolucestující byli vážně zraněni. V autobuse jsou lehká zranění několika dětí,“ uvedl Matzner s tím, že na místě zasahovali záchranáři a silnice byla uzavřena.
50 fotografií

Na Táborsku se srazil osobák s autobusem. Nehoda si vyžádala lidský život

Nehody