ŠTÍTEK: fotoaparát

Fotografie z Huawei P50
Slíbená uživatelská recenze na nový Huawei P50 Pro je tady. Naprosto brilantní fotoaparát a jasný plynulý displej vyrovnává absenci 5G a Google služeb a skutečně tak zaujme hlavně lidi s vkusem, co se snaží zachycovat okolní život do obrazů. Výkonný procesor a čisté stereo reproduktory pak zajistí skvělý herní zážitek i multimediální zábavu.
4 fotografie

Huawei P50 Pro se pyšní nejlepším fotoaparátem na trhu

Technologie
Mobilní telefon. Ilustrační foto.
Blíží se Vánoce a každý přemýšlí nad tím, čím obdarovat své blízké. Pro ty z vás, kteří chtějí darovat nový mobilní telefon, jsme se rozhodli, že vám představíme pět cenově dostupných telefonů do 10 000 Kč s konektivitou 5G sítě.

Chcete darovat na Vánoce smartphone? Tady jsou tipy

Technologie
Ilustrační snímek.
Více než čtvrtmilionovou škodu způsobil zatím neznámý pachatel, který se vloupal do rodinného domu ve Velkých Přílepech Praze-západ. Informovala o tom policejní mluvčí Michaela Richterová s tím, že zloděj si odnesl obálky s bankovkami různých hodnot i měn v hodnotě bezmála 200 tisíc korun a fotoaparát s příslušenstvím – vše dohromady za více než 230 tisíc. Po pachateli i jeho kořisti pátrají policisté z libčického obvodního oddělení.

Z vykradeného domu si pachatel odnesl peníze a fotoaparát

Zločiny a soudy
Ondřej Soukup při přípravě výstavy Poslední Samoselové v katedrále Nanebevzetí Panny Marie a sv. Jana Křtitele v Sedlci.
Fotograf, filmař a také baskytarista kapely Pekař. To je jen v několika slovech osmadvacetiletý Ondřej Soukup z Kutné Hory. Oč skromnější je ve svém projevu, o to talentovanější je za kamerou či fotoaparátem. Aktuálně lidé mohou navštívit jeho výstavu Poslední Samoselové v katedrále Nanebevzetí Panny Marie a sv. Jana Křtitele v Sedlci. Výstava se věnuje velmi vážnému tématu: Černobylu a lidem, kteří tam zůstali žít.

Filmař Ondřej Soukup: Za necelých sedm let mám za sebou přes sto klipů

Zprávy z Česka