ŠTÍTEK: fotografie

Příběh bernského salašnického psa Goffa.
„On už zase utekl, já ho přetrhnu jak psa,“ vzteká se Dáša. Tím psem opravdu myslela psa a ne ledajakého. Urostlého téměř padesáti kilového bernského salašnického, který si opravdu dělal, co chtěl a už po několikáté se podhrabal pod plotem a přes les běžel za svou jedinou psí láskou Bertou. Tedy doposud jedinou. Berta mu za pár dní měla porodit několik potomků, na který bude jistě mladý Goff hrdý.
4 fotografie

FOTO: Zachránil život, těm, co nejvíc miloval

Čtenář reportér
Trenér Poruby Miloš Holaň a jeho výraz, který mluví za vše.
Pořádně se mračil na střídačce lídra Chance ligy z Poruby trenér Miloš Holaň. To co viděl před sebou mu radost neudělalo. Přijel se svým týmem pod Krušného hory jako lídr druhé nejvyšší hokejové soutěže a musel nakonec kousat nepříjemný výprask 3:8. Pěti kanadskými body se pod výsledek podepsal domácí Nicolas Hlava, autor gólu a čtyř asistencí.
14 fotografií

FOTO: Piráti Chomutov doma nasypali lídrovi z Poruby osm gólů

Hokej
Malá podzimní Dubická 2019
V neděli 6. října si dali nažhavení běžci už sedmé dostaveníčko v Dubicích před restaurací U Becků. Konala se tam Malá podzimní Dubická 2019. Všechnu tu běžeckou slávu připravuje pravidelně Petra Fiklíková s rodinou a několika kamarády. Od prohlídky trasy, značení, zajištění startovních čísel, občerstvení, až po spolupráci s potřebnými sponzory a vyhlášení výsledků.
16 fotografií

FOTO: V Dubicích se běžel podzimní závod

Ostatní sporty
Z utkání extraligy pozemních hokejistů Rakovník - Slavia Hradec Králové (7:3)
Ve třetím kole podzimní části extraligy v pozemním hokeji přivítal Rakovník hradeckou Slavii a ke dvěma úvodním vítězstvím nad Bohemians a z Bratislavy přidal už třetí úspěch v řadě, který HC 1972 vynesl na druhou příčku tabulky za vedoucí Slavii Praha jen kvůli horšímu skóre.
11 fotografií

FOTO: Hradec zničili trestnými rohy

Ostatní sporty
Výzva #tetrischallenge na facebooku HZS Středočeského kraje.
Vyložit ze zásahového vozu vybavení, úhledně vyrovnat, položit se vedle něj – a pak zase vše nakládat nazpátek. A to nejpodstatnější mezi tím: focení. To je princip mezinárodní facebookové výzvy pojmenované Tetris challenge, k níž se přidávají příslušníci záchranných složek z celého světa. Challenge je anglický výraz pro výzvu, Tetris je pak slavná digitální hra, kde je cílem padající kostky poskládat do řádků.

Připojují se k Tetris Challenge. Hasiči ukazují, co vše je v zásahovém voze

Hasiči
Čelní srážka se sportovním vozem Ford Mustang u Špindlerova Mlýna připravila o život nevinného 49letého řidiče.
Dým, valící se z nabouraného Fordu Mustang. Běžící muž, který jako jeden z prvních přispěchal k sobotní dopravní nehodě, při které vyhasl na silnice ke Špindlerovu Mlýnu lidský život. Burcující záznam, který pořídila jedna ze zasahujících u nehody, zveřejnili na svém facebooku hasiči ze Špindlerova Mlýna. Reálný záběr, při kterém naskakuje husí kůže, ukazuje na důsledek bezohledné jízdy, při které úřadovala smrt.
8 fotografií

Tragické záběry. Video z nehody mustangu varuje víc než draze placená reklama

Nehody