ŠTÍTEK: Petr Kolečko

Film Přes prsty
Novou komedie Petra Kolečka o lásce pod volejbalovou sítí a hlavně o tom, že člověk sice udělá hodně chyb, ale přesto vždycky přijde od života nová šance uvede přerovské kino Hvězda ve středu 11. září od 18 hodin

Kino Hvězda

Volný čas
Film Přes prsty
Novou komedie Petra Kolečka o lásce pod volejbalovou sítí a hlavně o tom, že člověk sice udělá hodně chyb, ale přesto vždycky přijde od života nová šance uvede přerovské kino Hvězda ve středu 11. září od 18 hodin

Kino Hvězda

Volný čas
Premiere Cinemas Teplice
Nová komedie Petra Kolečka o lásce pod volejbalovou sítí a hlavně o tom, že člověk sice udělá hodně chyb, ale přesto vždycky přijde od života nová šance.

PŘES PRSTY - český film

Volný čas
Film Přes prsty
Nová komedie Petra Kolečka o lásce pod volejbalovou sítí a hlavně o tom, že člověk sice udělá hodně chyb, ale přesto vždycky přijde od života nová šance… 

Kino Napajedla: Přes prsty

Volný čas
Hana Vagnerová na festivalu v Karlových Varech
Herečka Hana Vagnerová prožívá pracovně nabité období. Po natáčení švýcarsko-české road-movie Ztraceni v Ráji a české komedie Případ mrtvého nebožtíka si střihla účinkování na Letních shakespearovských slavnostech. Ještě předtím odcestovala na Island, kde točila další snímek v americké produkci. Od 24. září bude navíc k vidění ve druhé sérii seriálu Lajna.
6 fotografií

Herečka Hana Vagnerová: Komedie jsou těžší než vážné věci

Film a televize
Komedie Přes prsty
Znojmo - Nový film Petra Kolečka, režiséra seriálu Most, letní romantickou českou komedii z lákavého prostředí kurtů plážového volejbalu nabídne v pondělí znojemské kino Svět.

Tip Deníku: Kino hraje Přes prsty

Volný čas
Ilustrační foto.
Přijďte se podívat na novou komedii od Petra Kolečka, která vypráví o lásce, volejbalu a o tom, že člověk sice udělá hodně chyb, ale přesto vždycky přijde od života nová šance.

Kino květen – Přes prsty

Volný čas
Film Přes prsty.
Písek – Kino Portyč chystá předpremiéru nového českého filmu Přes prsty, který napsal a režíroval Petr Kolečko. Ten se podílel na oblíbených seriálech se sportovní tematikou Okresní přebor, Vyšehrad či Lajna a na kontě má také komediální osmidílnou sérii MOST!

Chcete vstupenky na předpremiéru filmu Přes prsty?

Volný čas
Scénárista Petr Kolečko
Úspěch televizního seriálu Most! udělal ze scenáristy Petra Kolečka legendu. On sám si něco takového nepřipouští, a tak se nebojí riskovat svou pověst v pro něj nové roli režiséra filmu Přes prsty, ke kterému také napsal scénář. „Těžko se stane něco jiného, než že mě za ten film kritika zmasakruje,“ říká, ale průšvih to prý nebude.
7 fotografií

Scenárista seriálu Most! Petr Kolečko: Od režiséra očekávám, že můj text povýší

Film a televize
Zchátralý hudební klub Bublina (Bedrunka) čeká demolice.
Zviditelnil se jako místo, které si režisér Jan Hřebejk v roce 2013 vybral pro natáčení svého filmu Zakázané uvolnění. Už za pár měsíců ale čeká bývalý hudební klub Bedrunka (později Bublina) v centru Bohumína demolice.

Bývalý hudební klub Bedrunka půjde k zemi

Karvinsko
Autogramiáda protagonistů seriálu Most!
/FOTOGALERIE/ Přímo na "místě činu", v restauraci Severka, proběhla autogramiáda protagonistů veleúspěšného seriálu Most!. Právě v Mostě se děj seriálu, který od ledna uvádí Česká televize, odehrává. V obležení byli už před autogramiádou herci. Samotná hospoda se zaplnila krátce před 18:00. Podle ČT jde o nejsledovanější komediální seriál posledních let.
31 fotografií

Fanoušci vzali hrdiny seriálu Most! útokem. Na autogramiádu přišly stovky lidí

Film a televize
Dnes už notoricky známá hospoda ze seriálu Most!
Pojďte na pivo a utopence do Severky – nejslavnější hospody v zemi. Takto láká na netradiční návštěvu slevový portál Slevomat. Právě tady se totiž točil veleúspěšný český seriál MOST!, který už několik týdnů trhá divácké rekordy. Zájemci si tak mohou za 39 korun užít posezení v notoricky známé hospodě a dát si zde pivo a utopence. Když budou mít štěstí, mohou zde natrefit i na známé postavy ze seriálu.   
8 fotografií

Slevomat prodává vouchery do mostecké Severky. Hosté se mohou vyfotit za výčepem

Ekonomika
A Studio Rubín.
Pražské A studio Rubín pojme 50. výročí uvedení prvního divadelního představení ve svých prostorech jako sraz abiturientů, kteří zde působili. Oslavy, které se ponesou především v duchu setkání a dialogu, připomenou jeho historii, stejně jako řadu významných a výrazných osobností české kultury. Za divadlo o tom informovala Pavla Umlaufová. Oslavy studio chystá na 11. a 12. května.

A studio Rubín pojme oslavy svého výročí jak sraz abiturientů

Volný čas
Ondřej Pavelka
Herec a režisér Ondřej Pavelka má pověst velmi upřímného muže. Nebojí se vstupovat do veřejného prostoru a zveřejňovat své vzkazy neoblíbeným politikům či zcela natvrdo říkat, co si o nich myslí. Ani letošní prezidentské volby nebyly výjimkou. Sešli jsme se před jejich druhým kolem, a tak se téma k hovoru nabízelo samo. Blížila se ovšem také premiéra muzikálu Kleopatra v holešovickém studiu La Fabrika, kterou Ondřej režíruje,
5 fotografií

Ondřej Pavelka: K silným ženám mě to vždy podvědomě táhlo

Magazín
Žena za pultem 2: Pult osobnosti.
Týniště nad Orlicí - Pořadatelé festivalu Týnišťský divadelní podzim chystají na neděli 12. listopadu „trhák“ v podobě komedie pražského Divadla Kalich „Žena za pultem 2, Pult osobnosti“ autora Petra Kolečka, s hlavními protagonisty ve čtyřech rolích Oldřichem Kaiserem a Jiřím Lábusem, pod režisérskou taktovkou Davida Drábka.

Týniště přivítá Ženu za pultem 2 v podání Kaisera a Lábuse

Volný čas