Luxusní safari v Africe

Domov exotických zvířat, domorodých kmenů a pestrobarevné přírody. Také jste vždy snili o Africe?

Konec cestování jen po mapě. Zjistěte sami, kolik možností Afrika nabízí.
Konec cestování jen po mapě. Zjistěte sami, kolik možností Afrika nabízí.
Zdroj: Exclusive Tours

Keňa je proslulá díky svým národním parkům a Mount Kenya, což je druhá nejvyšší hora Afriky hned po Kilimandžáru. Naleznete zde také největší jezero v Africe – Ukerewe. Ve vnitrozemí můžete vidět stepi a savany, u pobřeží a na západě zase tropické pralesy. Záleží jen na vás, kam se rozhodnete vyrazit.

Setkejte se s přátelským Masajem, který vám poví vše o místních zvycích či tradicích, a odneste si originální, ručně vyrobený suvenýr.

Zdroj: Exclusive ToursAť už jste dobrodruh, nebo hledáte luxus či relax v neobvyklé destinaci, věřte, že si tu každý přijde na své. Můžete vyrazit na luxusní safari s dalekohledem. Když budete mít štěstí, zažijete pohled z očí do očí s divokým lvem nebo vám přeběhne přes cestu stádo zeber. A to vše v bezpečí pohodlného Land Roveru.

Zuzana Pozlovská, travel designerka společnosti Exclusive Tours, pro vás vybrala tři hotely – každý je výjimečný a v každém si užijete luxusní dovolenou.

  • Windsor Golf Hotel
    Luxusní resort Windsor Golf Hotel se nachází v hlavním městě Nairobi. Má jedno z nejlepších golfových hřišť v Keni. Je vzdálen pouze 15 minut jízdy od letiště a nabízí 130 pokojů a suitů viktoriánského stylu. Těšit se můžete na venkovní bazén, tenisové kurzy, fitness centrum, cvičení jógy a mnoho dalších aktivit. Cena za noc začíná na 6000 Kč.

  • Hemingways Nairobi
    Hotel je ideální pro ty, co hledají luxus a komfort. Nachází se v luxusní části Nairobi, která byla domovem dánské autorky známého románu Vzpomínky na Afriku Karen Blixen. V nabídce ubytování je 45 suitů. Součástí resortu jsou spa, bazén a krásné zahrady. Personál hotelu je velmi pozorný a splní každé vaše přání. Díky Hemingways zažijete luxusní dovolenou, o které jste vždy snili. Cena za noc začíná na 12 000 Kč.

  • Fairmont Mount Kenya Safari Club
    Luxusní resort s dechberoucím výhledem na majestátní Mount Kenya vám nabídne kvalitní služby a skvělé prostředí pro relaxaci. Kromě pokojů a suitů jsou k dispozici i privátní vily. Dovolenou na míru tu zažijete u bazénu, golfového hřiště, v hotelových stájích, zahradě nebo ve zvířecím sirotčinci. Můžete si zahrát kroket, bowling nebo stolní tenis. Cena za noc začíná na 5000 Kč.

Zdroj: Exclusive Tours Společnost Exclusive Tours funguje na českém trhu s luxusními dovolenými od roku 2007. Je lídrem ve svém oboru a její tým travel designerů každoročně připravuje dovolené na míru pro stovky klientů.

Začněte plánovat svou dovolenou na míru v Keni a kontaktujte Petra Udavského na tel. +420 777 533 603 či e-mailu udavsky@exclusivetours.com. Více informací najdete na www.exclusivetours.com.