Život ve větvích

Od dubna do července, kdy v deštných pralesech v Brazílii nepřetržitě prší, nacházejí jaguáři bezpečí v korunách stromů. Zde největší jihoamerické kočky zůstávají po celou dobu. Přestože váží kolem 90 kilogramů, zvládnou se ve výškách postarat i o svá mláďata.

Vložit příspěvek Diskuze k článku

Všechna pole jsou povinná.

Do diskuse ještě nikdo nepříspěl. Buďte první.