Motoristická slavnost Legendy: Soutěžte o rodinné vstupné

Plánujete již teď, jak budete s rodinou trávit letní víkendy? Prožijte něco nevšedního a navštivte motoristickou slavnost Legendy, kde se vaše děti rozhodně nebudou nudit. Návštěvníky čekají další dva dny plné dechberoucích zážitků, nezapomenutelných akcí a skvělé zábavy. Neváhejte, odpovězte na soutěžní otázku, vyhrajte rodinnou vstupenku a staňte se součástí auto moto show Legendy.

Těšit se můžete na 750 automobilů, 350 motocyklů, řadu zahraničních a českých hvězd motorsportu, dětskou zónu, exhibiční jízdy, veteránské akce, umělecké a fotografické výstavy a bohatý doprovodný program.
Těšit se můžete na 750 automobilů, 350 motocyklů, řadu zahraničních a českých hvězd motorsportu, dětskou zónu, exhibiční jízdy, veteránské akce, umělecké a fotografické výstavy a bohatý doprovodný program.
Zdroj: Archiv

Hlavními tématy letošního ročníku jsou kabriolety, čeká vás výběr 25 nejzajímavějších vozů tohoto typu včetně prvního SUV kabrioletu, novinky Range Rover Evoque Cabrio, dále závodní automobily značky Škoda – největší sbírka legendárního modelu 130RS (bude ke zhlédnutí až 15 originálních kousků!), anglické vozy a přehlídka těch nejzajímavějších značek (Lotus, Bentley, Jaguar, Rolls Royce či Aston Martin) a v neposlední řadě tematická prezentace s názvem 30 let Dakaru pod záštitou společnosti Tatra Trucks.

Těšit se můžete na 750 automobilů, 350 motocyklů, řadu zahraničních a českých hvězd motorsportu, dětskou zónu, exhibiční jízdy, veteránské akce, umělecké a fotografické výstavy a bohatý doprovodný program. To je jen stručný výčet toho, co můžete vidět a zažít na unikátní motoristické slavnosti Legendy.

Legendy se konají 11.–12. června 2016 v nádherném anglickém parku Psychiatrické nemocnice Praha-Bohnice.

O co hrajeme?

Dva z vás získají rodinné vstupné na Legendy. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a mít trochu štěstí. Nápovědu najdete na www.legendy.cz nebo na Facebooku Legendy – automobilová slavnost.

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami. Pravidla soutěže najdete zde