Soutěž: Vychutnejte si Jameson Coolers - spojení whiskey s limonádou

Grilování s přáteli, večerní posezení na zahrádce baru, garden party nebo třeba letní kino – to všechno jsou důvody, proč tak milujeme léto. Volné letní odpoledne nebo večer si chceme zkrátka pořádně užít a bezpochyby k tomu patří také správný výběr letního drinku. Přesně pro tyto příležitosti nabízí Jameson své oblíbené Coolers – spojení limonád a té nejlepší irské whiskey. Nechte se inspirovat a vyhrajte jednu ze tří lahví Jameson a k tomu sluneční brýle. 

Jameson Coolers – láska na první ochutnání
Jameson Coolers – láska na první ochutnání
Zdroj: www.jameson.cz

Představte si orosenou sklenici s ledem a lahodným a přitom osvěžujícím koktejlem… chuť, kterou si okamžitě zamilujete. Seznamte se s Jameson Coolers. Tato speciální řada koktejlů se zrodila v dílně barmana Jana Braniše z pražského Bugsy´s baru. Správný barman se vyzná v oblíbených chutích a dokáže odhadnout, který drink se stane hitem. S Jameson Coolers tento tip vyšel do puntíku. Spojení medově sladké a obzvláště jemné Jameson whiskey s osvěžující ovocnou chutí oblíbených limonád patří mezi velmi žádané letní koktejly.

Jameson Coolers – láska na první ochutnáníUž jste vyzkoušeli Jameson Apple nebo Jameson Mint? Chcete zjistit, jak chutná spojení jablečné či mátové limonády s třikrát destilovanou whisky Jameson? Máta je v létě k přípravě drinků velmi oblíbená, její osvěžující chuť se s medovou sladkostí Jameson whiskey skvěle doplňuje. Kombinace jablka a whiskey zase potěší milovníky o něco sladších koktejlů plnější chuti. Řekněte si o tyto skvělé drinky ve vašem oblíbeném baru, případně si je zkuste namíchat sami doma. Stačí kvalitní džus nebo limonáda, citrónová šťáva, led a především pravá irská Jameson whiskey.

JAMESON APPLE

Podmanivá vůně a chuť jablka se ve šťavnatém koktejlu ideálně snoubí s jemností a dokonalou vyzrálostí irské whiskey Jameson

  • 4 cl Jameson Irish whiskey
  • 10 cl jablečného džusu
  • (plátek citronu, tenké plátky voňavého jablka, hodí se ale také jahody)
  • led


Soutěž:

Tři výherci získají lahev Jameson a sluneční brýle. Stačí jen správně odpovědět na soutěžní otázku a mít kliku při losování. 

Krásné léto s Jameson whiskey! 

Nápovědu najdete na stránkách www.jamesonwhiskey.com/cz