ŠTÍTEK: Martin Kašík

Děti zkoušejí, jakou "sílu" má výfuk.
Vsetín - Dětské soutěže, ukázky bojových umění či klání hasičů. To vše mohli vidět návštěvníci druhého ročníku rozloučení s prázdninami ve vsetínských Jasenicích. Na škvárovém hřišti se i přes zamračené počasí sešlo několik set lidí.
27 fotografií

Děti už se rozloučily s prázdninami

Valašsko
Ilustrační foto.
Zlínsko – Boj o jedno postupové místo a samozřejmě o záchranu se o víkendu rozhoří v okresním přeboru fotbalistů. Stejně jako v uplynulém ročníku se očekává vyrovnaný průběh, kde na postup je hned několik favoritů.

Na postup myslí řada oddílů

Fotbal
 O nadcházejícím víkendu se naplno rozbíhá rally sezona. na některé závody se za volantem podívá i šéf JT Říha group rally týmu Jaromír Tomaštík.
Valašsko – Na novou motoristickou sezonu je připraven i největší rally tým na Vsetínsku. Celkem šest posádek zastupuje JT Říha group rally team a příznivci automobilových soutěží je budou moci spatřit na třech různých mistrovstvích.

Tomaštík: Na sezonu jsme připraveni

Ostatní sporty
Vsetínská posádka Martin Kašík – Veronika Matušová s vozem Renault Clio.
Vsetín - Vsetínský automobilový jezdec Martin Kašík má letošní sezonu jako na houpačce. Výborné výsledky střídají problémy s vozem. „Kašovu“ sezonu poznamenala i nepříjemná havárie. Nyní stojí valašský jezdec před velkou výzvou s názvem Würth Partr rally Vsetín 2009.

Kašíkova sezona: spousta trápení, ale i dva poháry

Ostatní sporty
Posádka Martin Kašík – Veronika Matušová na Renaultu Clio Kopnou nedokončila. Ve třetí RZ dopadla takto.
Valašsko/FOTOGALERIE/ - Zdaleka ne všem valašským posádkám se poštěstilo na téměř domácím sprintu v okolí nedalekých Slušovic dovézt svůj vůz do cíle. Šesti posádkám se to na Kopné o prvním červencovém víkendu povedlo, stejný počet dopadl opačně a třetí podnik spritového šampionátu nedokončil.
5 fotografií

Martin Kašík skončil na Kopné ve stromě

Ostatní sporty
Také ve druhé sezoně v rally bude posádka kašík – Uhřík startovat ve většině závodů s vozem Renault Clio Sport, se kterým se dobře obeznámila v uplynulé sezoně.
Vsetín - Nová sezona v rally je stále ještě dále než ta uplynulá, která skončila v říjnu závěrečným rallysprintem ve Vsetíně. V uplynulém ročníku 2008 si odbyl premiéru mezi rallyovými jezdci i vsetínský pilot Martin Kašík, který vodil po tratích Renault Clio Sport.

V premiérové sezoně Martin Kašík sbíral zkušenosti

Ostatní sporty
Vsetínská Würth Partr rally.
Valašsko -Závěrečný podnik z devítidílného seriálu MIO GPS mistrovství ČR v sprintrally 2008 – WÜRTH Partr rally Vsetín je již minulostí. Vítězství si o uplynulém víkendu odvezl Roman Odložilík. Valašským jezdcům se dařilo. Z čtrnácti na startu náročnou rally dokončilo dvanáct.
17 fotografií

Na vsetínské sprintrally se domácím dařilo

Ostatní sporty
Posádka Dohnal - Blažek na jednom ze skoků Lužické rally.
Valašsko - Čtyři na startu – jeden v cíli. Taková je bilance valašských posádek z druhého podniku rallysprintového mistrovství – Thermica Rally Lužické hory. Jediným, kdo dokončil závod, byl Pavel Dohnal. Navíc si domů odvezl i pohár za umístění ve třídě. Další trojici – Ševečkovi, Kašíkovi a Michalíkovi se do cíle dojet nepovedlo.

Sprintrally Lužické hory dojel jen Dohnal, další Valaši cíl nespatřili

Ostatní sporty