ŠTÍTEK: televizní show

Rapper Travis Scott během svého vystoupení
Praha má za sebou jeden z vrcholů letošní koncertní sezony. V přeplněné O2 areně vystoupil rapper Travis Scott, jedna z největších hvězd současnosti. Po předloňském koncertu Kendricka Lamara a loňském vystoupení The Weeknda tak Praha opět potvrdila, že patří do první ligy globální koncertní scény. A potvrdilo to i publikum, které Scottovi zazpívalo všechny jeho megahity.

Legendární Travis Scott v Praze. Rapper málem zbořil O2 arénu

Hudba
První orchestrální zkoušky pro představení Spirála Vzkříšení.
Legendární divadlo Spirála, které se po dvaceti letech proměnilo v multižánrový prostor Nová Spirála, se na podzim tohoto roku opět otevře pro veřejnost. Tento unikátní prostor na pražském Výstavišti, kde neexistuje místo se špatným výhledem, přivítá své první diváky. V těchto dnech proběhla historicky první orchestrální zkouška představení "Spirála Vzkříšení" a Pražský deník byl u toho.
21 fotografií

Orchestr uprostřed jeviště. Praha zažije netradiční show v Nové Spirále

Volný čas
Ilustrační foto
Stezka korunami stromů v Janských Lázních slaví své 7. narozeniny a připravila si tak pro návštěvníky bohatý program plný adrenalinu a zábavy. V neděli 7. července 2024 se můžete těšit na kaskadérskou show, parkouristy, dřevosochaře a pohádkové postavy pro děti. Celý den bude doprovázen živou hudbou a vyvrcholí rozkrojením narozeninového dortu.

Stezka korunami stromů láká na oslavu. Nabídne kaskadéry či dřevosochaře

Volný čas
Maxijedlík Jaroslav Němec slup kilo a půl melounu jako nic. Domů odjel na kole. Se souhlasem Matěje Války
/FOTO/ Meloun, bez něj to není to pravé léto. Kdo by si nedal osvěžující kousek červené dužiny. Maxijedlík Jaroslav Němec z Bystrého u Poličky ho spořádal kilo a půl za necelé tři a půl minuty. Subtilní padesátník se v minulosti blýskl i na Blanensku, kde v rekordním čase spořádal například tři kila banánů, kilo býčích žláz, vypil syrové pštrosí vejce nebo do žaludku šoupnul expres obří pizzu. Tentokrát udělal show na slavnostech pernštejnského panství v obci Nedvědice na Brněnsku.
15 fotografií

Maxijedlík Němec slupl kilo a půl melounu jako nic. Domů odjel na kole

Blanensko
Sletový průvod Prahou. Místo: Václavské náměstí.
Celá sokolská historie bude i s některými drobnými detaily v úterý 2. července večer defilovat před zraky návštěvníků O2 areny. V rámci programu XVII. všesokolského sletu se tam uskuteční jedinečná show Sokol Gala, která ukáže, jak akčně lze nahlížet do minulosti. Jak se takové představení se zapojením bezmála půl tisícovky sokolských sportovců připravuje, prozradil Deníku jeho režisér Dan Komarov z divadelního souboru Cirk La Putyka, proslaveného zaměřením na žánr označovaný jako nový cirkus.
84 fotografií

Show Sokol Gala v O2 areně se poskládá jen pár hodin před představením

Praha
Westernová symfonie přilákala stovky lidí. V Boskovicích tleskali ve stoje.
/FOTO, VIDEO/ Taková show se jen tak nevidí. Špičkoví hudebníci, kaskadéři na koních, profesionální herci i amatéři. Vše na jednom místě a pod širým nebem. Westernová symfonie již podruhé navnadila návštěvníky ve Westernovém městečku v Boskovicích na Blanensku na novou sezonu. Bylo vyprodáno. V přírodním amfiteátru tleskalo v sobotu v podvečer jedinečnému představení několik stovek lidí.
8 fotografií

Westernová symfonie přilákala stovky lidí. V Boskovicích tleskali ve stoje

Blanensko
Letošní Akuna show v Přerově se nesla v duchu vzpomínek. Na pódiu na Masarykově náměstí se v neděli odpoledne vystřídaly známé osobnosti české hudební scény.
„Život běží vlastním tempem, loučíme se s prezidentem, trénuje už jinou partu, v nebi na divokou kartu. Nic už nebude, jak bylo, a nám se to poštěstilo, vzpomínati v této sloce na nejlepší týdny v roce..“ Těmito slovy vzdali hold nedávno zesnulé tenisové legendě - Petru Huťkovi - Miroslav Paleček a Ivo Jahelka v písni s názvem Přerovská 2024, která v neděli zahájila tradiční Akuna show na Masarykově náměstí.
53 fotografií

Petr Janda i Standa Hložek. Akuna show se nesla v duchu vzpomínek

Přerovsko
Oktagon 58 v Edenu: Vémola vs Végh.
Výjimečný sportovní zážitek, jenž se dá nepochybně přirovnat k těm největším světovým eventům. Slova chvály i velkého obdivu se nyní snáší na adresu Oktagonu MMA po historickém turnaji v pražském Edenu. Žlutočerná organizace si splnila další velký sen na své cestě, když zaplněnému fotbalovému stadionu nabídla úchvatnou show s doprovodným programem i dlouho očekávaným rozuzlením souboje Vémola vs. Végh.
45 fotografií

Teď už nás vidíte? Oktagon předvedl v Edenu velkou show s rappery i mistry světa

Ostatní sporty