Časopis National Geographic od května v novém! Podívejte se

Nové rubriky, odvážnější design, větší chuť vyprávět prostřednictvím fotografií, ale stále stejné rozhodnutí stát na straně vědy, faktů a planety.

Zdroj: National Geographic

Exkluzivní měsíčník National Geographic začala vydávat americká Národní zeměpisná společnost v říjnu 1988. Nyní se magazín, který přináší strhující pohled do přírodních, technických, kulturních a etnických tajů světa, rozhodl posunout o krok dál.

S květnovým číslem, které vychází 11. května, nabídne čtenáři nové rubriky, lepší navigaci, více kvalitních a vizuálně zajímavých příběhů a také luxusnější typ papíru.

Zdroj: National Geographic

Redesign National Geographic slibuje, že časopis bude mnohem odvážnější a provokativnější. Otevře pomyslné dveře do světa a umožní proniknout za hranice všedních dní a prozkoumat velká tajemství.

Přinese příběhy vyprávěné prostřednictvím map a dá větší prostor velkolepé práci významných fotografů a reportérů z celého světa, kteří s chutí spolupracují s časopisem se 130letou historií.

5/2018Zdroj: National Geographic

I přes všechny inovace se však to nejpodstatnější nezmění – časopis National Geographic bude i nadále stavět na svých třech principech, a to opírat se o názor vědy, faktů a stát na straně planety.

Více z obsahu květnového čísla najdete ZDE.