Letní ambulance

Většina odborných ambulancí mívá v létě omezený režim, nikolivěk provozy a ambulance traumatologické neboli úrazové, chcete-li emergency.

Zdroj: Redakce

Ty jedou naopak na plné obrátky navzdory tomu, že mediálně aktivní lékaři se mohou přetrhnout, aby varovali rodiče, děti, juniory i seniory před úrazy z lehkovážnosti.

Někteří odborní řečníci se soustředí na riziko z horka, někdo na přemíru vody hluboké, někdo na nedostatek vody pitné, jiní vyhrožují cestováním a dopravou, další přetížením sportem či alkoholem, pobytem na slunci kvůli kůži nebo neochráněným očím atd.

Všichni mají zřejmě své zkušenosti dle vlastní specializace či sledovaných statistik.

Spadáte-li nebo spadnete-li do kategorie pacient po úrazu i vy, vězte, že rada lékaře po ošetření nebo dokonce po operaci „Dodržujte klidový režim!“ není formální hláška.

Lékaři chirurgického ražení bývají fortelní řemeslníci a obvykle muži činu nikoli zbytečných řečí.

To jejich historicky sdílená zkušenost jim velí zdůraznit to, co je osvědčené, vyzkoušené a funkční. Zatížíte-li totiž poškozené tkáně moc brzy, nebudou mít možnost se kvalitně napravit. Pokud ale chcete tělu pomoct a hojení cíleně účelně urychlit, nasaďte si lék Wobenzym, který omezuje otoky, zrychluje přísun protilátek, tedy celkově hojení, a ulevuje od bolesti. Více na www.wobenzym.cz.

Zdroj: Redakce

Wobenzym je tradiční lék z přírodních zdrojů k vnitřnímu užití. Čtěte pečlivě příbalovou informaci.