Vyhrajte to nejlepší z přírody ve funkční kosmetice SPORTIQUE

Aktivní život klade na naši pokožku velké nároky. Dotek přírody, který kůži dodávají výrobky Sportique, je efektivní, nenásilný a šetrný - tak jako životní styl, který firma vyznává. Při vývoji receptur spojuje společnost Sportique znalosti našich předků s nejnovějšími poznatky moderní vědy, aby mohla nabízet funkční kosmetiku bez škodlivé chemie.

Zdroj: Archiv

Sportovní řada je označena švýcarským křížem slibujícím podporu a ochranu, slibujícím nadstandardní kvalitu a spolehlivost. Vyznačují se pečlivě voleným a vyváženým složením obsahu a jakostí vstupních surovin. Jsou testovány vrcholovými sportovci v náročných podmínkách, aby osvědčily svou vhodnost a maximální funkčnost i ve výzvách každodenního života. Vůně orientálních bylin či alpských strání a lesů jsou dány přírodní a bylinnou parfemací.

Soutěžte o 3 balíčky, z nich každý balíček obsahuje:

Elements Cream – Outdoorový krém s UV ochranou

Krém na namáhanou pleť, pro ochranu před poškozením sluncem, mrazem, větrem i suchem. Speciálně navržen do vyšších nadmořských výšek. Obsahuje výtažek z mořské řasy Durvillea antarctica, UV Pearl Filtr dokonale chránící před UV zářením, Rona Care ® AP zabraňující degradativním změnám pokožky. Vyvážená kombinace rostlinných olejů, bylinných extraktů a vitamínů se velmi dobře roztírá a nezanechává pokožku mastnou. Ochranná bariéra skvěle odolává vodě a vlhku, přesto umožňuje kůži volně dýchat. Krém je vhodný pro všechny druhy pleti, pro ženy, muže i děti.

Muscle Gel - Gel na svaly a klouby

Svaly i klouby se po zátěži často pořádně rozbolí, proto je vhodné jim ulevit. Muscle gel SPORTIQUE obsahuje esenciální oleje a bylinné výtažky (arnika, zázvor, hřebíček, borovice aj.), které prokazatelně tlumí bolestivost svalů a kloubů a zlepšují tak jejich hybnost. Gel příjemně chladí a díky výtažku ze Scutellarie, která uvolňuje endorfiny na povrchu kůže, napomáhá rychlejšímu uvolnění a relaxaci. Dávkování je přesné a vstřebávání rychlé. Znatelná úleva pak nastupuje velmi brzy. Následující den je tělo relaxované, funkční, a připravené na další výkon.

Century riding cream – Ochranný krém

K ochraně míst silně namáhaných třením (pod oděvem, obuví apod.) při všech sportovních aktivitách. Obsažená směs přírodních účinných látek pomůže zklidnit podráždění, ale především omezí riziko jeho vzniku na minimum. Emulze má vysoký obsah bambuckého másla, které vytvoří na pokožce hladký a jemný ochranný film. Obsahuje i vysoce účinné přírodní látky s antimikrobiálním, antivirálním a fungicidním účinkem - olej z indické byliny neem a ozonizovaný olivový olej. Minimální obsah silikonů zaručí dokonalou kluznost. Century Riding Cream je vhodný pro všechny druhy sportovních aktivit, především pro cyklistiku, jízdu na koni či motorce, chrání namáhaná místa i při potápění, jízdě na kajaku či surfování.

Hard days' night – Regenerační krém na chodidla

Deodorační, revitalizující krém s vitaminy, esenciálními oleji bylinnými extrakty. Bambucké máslo - osvědčený prostředek, přinášející úlevu pri revmatických bolestech, s výraznými hydratačními účinky v kombinaci s olivovým, jojobovým, meruňkovým mandlovým olejem. Obsahuje extrakty s antimikrobiálními a fungicidními účinky - extrakt z grapefruitu, šalveje, trezalky, tymiánu, kafr olej ze zederachu indického (Neem). Esenciální oleje z pelargónie, černého pepře santalové dřevo účinně prokrví, prohřejí přinesou úlevu po namáhavém dní. Krém má výrazný aromaterapeutický účinek.

Stačí jen správně odpovědět na soutěžní otázku a mít trochu štěstí! 

Soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami