ŠTÍTEK: Beran

Sedláček Pavel
Nepříjemná a nečekaná komplikace! Hned dva útočníci hokejistů PSG Berani Zlín Jiří Ondráček a Pavel Sedláček se podrobili operačnímu zákroku. Podle informací Deníku má první jmenovaný potíže s Achillovou šlachou, druhý se podrobil operaci křížového vazu v koleni.  

Komplikace pro Berany! Ondráček a Sedláček se podrobili operaci

Hokej
Tipsport extraliga: BK Mladá Boleslav - PSG Berani Zlín.
Mladá Boleslav - Boleslavští hokejisté zakončili základní část extraligy na osmém místě, v předkole play off se tak o postup do čtvrtfinále poperou s týmem na devátém místě. Tam skončili Berani ze Zlína, kteří v letošní sezoně vyhráli hned tři ze čtyř vzájemných zápasů.

Předkolo bruslařů s Berany: nová story i střet s kamarády

Hokej
Ilustrační foto
Beroun – Oslaben o několik opor, přesto odhodlán uspět, vyrážel k derby do Berouna rezervní tým příbramských basketbalistů. Krok s favorizovaným soupeřem ovšem držel pouze v prvním poločase a nakonec prohrál 67:84.

Derby rezerv ovládl Beroun

Ostatní sporty
Piráti Chomutov (modří) doma ukázali v utkání se Spartou velké bojovné srdce.
Chomutov - Velké drama přineslo utkání Pirátů se Spartou. Pražené už vedli 2:0, pak ale Piráti zabojovali a srovnali. Nakonec rozhodlo prodloužení, ve kterém byla Sparta šťastnější.

Piráti padli se Spartou až v prodloužení

Hokej
44. kolo hokejové Tipsport extraligy: BK Mladá Boleslav - HC Sparta Praha 0:1.
Mladá Boleslav /FOTOGALERIE/ - Hokejisté Mladé Boleslavi nenavázali na povedený středeční zápas s Brnem, když na domácím ledě podlehli pražské Spartě nejtěsnějším možným rozdílem 0:1. Hosté tak naopak odčinili porážku z pardubického ledu, po níž kouč Uwe Krupp naordinoval svým svěřencům ještě speciální noční trénink. A ten zřejmě pomohl, neboť Pražané působili během celého zápasu živějším dojmem.
21 fotografií

Krutá sparťanská mačeta v poslední minutě

Hokej
Extraligoví hokejisté Zlína (ve žlutém) proti Mladé Boleslavi
Zlín, Mladá Boleslav /FOTOGALERIE/ - Stoprocentní bodový zisk vrátil hokejisty PSG Berani Zlín zpět do elitní desítky zaručující účast v předkole play-off. Po páteční výhře v Chomutově 4:1 porazili Berani v neděli doma stejným poměrem Mladou Boleslav a připsali si celkově třetí výhru v řadě.
23 fotografií

Mladá Boleslav prohrála se Zlínem i potřetí v sezoně

Hokej
Na snímku Piráti (v bílých dresech) při obléhání zlínské branky.
Chomutov – Snaha Pirátů Chomutov na zisk dalších bodů vyšla v domácím utkání s Berany se Zlína naprázdno. Domácí se nechali zaskočit dvěma góly Zlína už v první třetině, a když ve druhé třetině hosté přidali další dvě branky, bylo v podstatě rozhodnuto. Piráti už jen dokázali korigovat jedním gólem a vyšli tak opět bodově naprázdno.

Berani neměli s Piráty slitování a uštědřili jim další porážku

Hokej
Hokejisté Zlína (ve žlutých dresech) v posledním zápase letošního roku 2018 vyzvali Bílé Tygry z Liberce.
Se starým rokem 2018 se hokejisté PSG Berani Zlín rozloučili porážkou 2:4 s Libercem. Byla už šestou z posledních sedmi zápasů a vypadli z elitní desítky. Přitom ještě v závěru druhé třetiny vedli Berani 2:1. Jenže 18 vteřin před druhou pauzou vyrovnal Birner, ve třetí části pak Bílí Tygři dvěma slepenými góly během 49 vteřin definitivně rozhodli.
69 fotografií

Berani se s rokem 2018 rozloučili porážkou. Nestačili na Liberec

Hokej
Martin Procházka
Mladá Boleslav – Hokejový útočník Martin Procházka bude do konce roku hostovat z Mladé Boleslavi v Pardubicích. „Z marodky se vrací Jakub Orsava a Lukáš Žejdl a Martin by u nás nyní neměl dostatečné herní vytížení,“ vysvětluje sportovní manažer Bruslařského klubu Jaromír Látal. „Věříme, že působení v Pardubicích mu může jenom prospět.“

Martin Procházka jde do Pardubic

Hokej
Břetislav Kopřiva, trenér HC Dynamo Pardubice.
Pardubice – Čtyři góly ve čtyřech zápasech. Doma nejhorší mančaft ze všech. V zisku bodů, vstřelených i obdržených branek. Navíc dnes si budou muset pardubičtí hokejisté přibalit na střídačku sbíječky, neboť je čeká bourání zlínského betonu… Utkání v ČSOB Pojišťovna ARENĚ začíná v 17.30 hodin.

HOKEJ: Připravuje se řada změn

Hokej
Další přátelský zápas sehráli hráči A týmu Velkých Hamrů proti FK Jablonec U 19. A  nevedli si špatně.
Další přátelské utkání s FK Jablonec U19 měli na programu v rámci zimní přípravy hráči A týmu Velkých Hamrů. „Do zápasu jsme nevstoupili dobře a už v deváté minutě jsme inkasovali branku po rychlém kontru soupeře, kterému předcházel náš roh. Po zbytek prvního poločasu jsme špatně kombinovali a naše hra byla upracovaná,“ zhodnotil výkony mužstva asistent trenéra Rudolf Říha.
10 fotografií

Hamry si odskočily ze soustředění na další přátelský duel

Fotbal
Petr Holík.
Zlín, Mladá Boleslav /ROZHOVOR/ - Neschytal to jako mnozí jiní. Od zlínských fanoušků se nakonec po zápase Petr Holík dočkal vřelého loučení. Navzdory tomu, že to byl on, kdo Mladé Boleslavi jedním gólem a třemi asistencemi zařídil výprask Beranů v poměru 1:6. „Lidem jsem strašně vděčný,“ vzkázal Holík po zápase, když vykládal své dojmy u kabiny hostů.
21 fotografií

Holík: V kabině hostů to bylo divné

Hokej
Fotbalisté Olešné si poradili s Ohnivci z Městečka, které zdolali 3:1.
Rakovnicko /FOTOGALERIE/ – Okresní přebor má za sebou sedmé kolo, po němž může být pro mnohé pohled na tabulku dost překvapivý. První dvě příčky totiž okupují týmy, které ještě vloni bojovaly spíš o záchranu soutěže. Do čela se vrátily Kolešovice, které na hřišti nováčka ze Slabec vyhrály hladce 5:1. Stejným výsledkem se prezentovali Lánští, kteří smetli Berany ze Senomat.   
17 fotografií

Kolešovice a Lány překvapivě vládnou přeboru

Fotbal
Tipsport extraliga: BK Mladá Boleslav - HC Verva Litvínov.
Mladá Boleslav – Dnešní zápas hokejové extraligy mezi Bruslaři a Zlínem bude přenášet přímým přenosem Česká televize. I proto zápas začne o deset minut dříve, než je v Boleslavi zvykem.

Boleslav s Berany v televizi

Hokej
Dub na hrázi rybníka.
Písek – Začátkem příštího týdne začne odborná firma se zdravotní údržbou stromů vedle komunikace vedoucí od rybníka Beran k zahrádkářské kolonii Vohybal. Řidiči by tady měli jet opatrně.

Duby u rybníka Beran potřebují ošetřit

Písecko