ŠTÍTEK: David Stern

Hvězda LA Lakers Kobe Bryant.
Manchester - V zámoří a především ve vedení basketbalové NBA sílí myšlenky na zavedení horní věkové hranice pro účast hráčů na olympijských hrách. Superhvězda Kobe Bryant z Los Angeles Lakers je však rázně smetl ze stolu. Jedna z hlavních postav elitního výběru USA, který bude v Londýně opět jednoznačným favoritem na zlato a jehož vystoupení má být jedním z vrcholů Her, dokonce označil nápad za hloupost.

NBA zvažuje věkový limit pro OH, Bryant to považuje za hloupost

Ostatní sporty
NBA - ilustrační foto.
Praha - Hokejoví fanoušci v zámoří se dočkali, začíná NHL. Ti basketbaloví ovšem propadají chmurám. NBA by sice měla odstartovat až začátkem listopadu, ale kvůli výluce je čím dál pravděpodobnější, že k tomu nedojde.

NBA se stále hádá, hráči prchají

Ostatní sporty
LAS VEGAS - Jedna z největších amerických společností provozující kasina, Harrah's Entertainment Inc, a majitelé fotbalových Los Angeles Galaxy ze společnosti AEG, chtějí do Las Vegas přitáhnout i vrcholový sport v podobě hokejové NHL či basketbalové NBA.

Šéfové Beckhama míří do Vegas. Chtějí NHL i NBA

Hokej
NEW YORK - Basketbalová NBA řeší skandál s jedním ze svých rozhodčích, který možná sázel na ligové zápasy včetně těch, jež sám řídil. Do vyšetřování se zapojila i FBI. Snaží se prověřit také podezření, že byl sudí Tim Donaghy ve spojení se zločineckou organizací v New Yorku.

V NBA možná rozhodčí sázel na své ligové zápasy

Ostatní sporty