ŠTÍTEK: Deodorant

Krátké sukně či kraťasy tření stehen podporují. Podráždění kůže na sebe někdy nenechá dlouho čekat.
Ženy, které mají objemnější stehna, znají ten pocit, když si v letním parnu vezmou oblíbenou sukni a už po chvíli litují, že raději nesáhly do skříně pro kraťasy. Stehna, která se o sebe při chůzi třou, způsobují nepříjemné pocity a stačí pár desítek minut, aby se na vnitřní straně bolestivě odřela. Jak předejít odřeným stehnům a vyhnout se bolesti?

Odřená vnitřní stehna trápí mnoho žen. Znáte triky, které opravdu pomohou?

Zdraví
Co lépe funguje, antiperspirant nebo deodorant?
Pocení je problém číslo jedna během každého léta. Jestli něco řešíme ještě častěji než ochranu před slunečním zářením, tak je to ochrana před pocením a jeho následky. Jak zabránit nadměrnému pocení a co je na něj lepší, jestli deodoranty nebo antiperspiranty? Leckdy jdeme ještě víc do hloubky a chceme, aby přípravky, které zabrání pocení a omezí zápach, neobsahovaly hliník, o němž se říká, že může způsobovat rakovinu. Po jakém deodorantu či antiperspirantu tedy nejlépe sáhnout? A jak mít nadměrné pocení pod kontrolou?
5 fotografií

Antiperspirant, nebo deodorant: Co je lepší a zdravější proti nadměrnému pocení

Zdraví
Nadměrné pocení se nejčastěji projevuje na dlaních, chodidlech, v podpaží, na čele nebo zátylku.
Pocení je do určité míry běžnou součástí zdravě fungujícího organismu. Tělo se jím ochlazuje při vyšší fyzické aktivitě a ve dnech, kdy by mohlo dojít k přehřátí vlivem extrémních teplot. Když se ale nemůžeme zbavit koláčů v podpaží ani v klidovém stavu, mluvíme o nadměrném pocení, které dokáže značně znepříjemnit život. Co ho způsobuje a jak mu lze zabránit?
5 fotografií

Jak vyzrát na pocení, když deodorant selže? Někdy stačí změnit jídelníček

Zdraví