ŠTÍTEK: Jan Paul

7. ročník Memoriálu Jana Paula ve Staňkově.
Staňkov /FOTOGALERIE/ – Rekordních jedenáct týmů dorazilo v sobotu do staňkovské Sokolovny, aby se zúčastnilo tradičního turnaje v malé kopané. Klání se letos uskutečnilo už počtrnácté, posledních sedm let se však koná jako Memoriál Jana Paula na počest známého staňkovského fotbalisty a futsalisty, který nás 31. prosince 2010 bohužel předčasně opustil…
26 fotografií

OBRAZEM: Benfika vyhrála turnaj ve Staňkově

Fotbal
Čtvrtý ročník Memoriálu Jana Paula ve Staňkově.
Staňkov /FOTOGALERIE/ – Ve staňkovské sokolovně se v sobotu konal 11. ročník turnaje v halové kopané, který se poslední čtyři roky koná jako Memoriál Jana ´Brusky´ Paula. Známý staňkovský sportovec, fotbalista ´šamotky´ i ´keramiky´ a futsalista Ajaxu od nás odešel 31. prosince 2010. Ještě před začátkem klání proto pořadatelé Ondřej Bauer a Václav Šíma položili věnec na jeho hrob.
85 fotografií

Obrazem: Vítězství v Memoriálu Jana Paula obhájil FK Staňkov

Ostatní sporty
Světlo jako duchovní energie v představě malíře.
Opava /POZVÁNKA/ – Občanské sdružení Bludný kámen otevře ve čtvrtek 12. června v 18 hodin vernisáží v galerii KUPA výstavu z tvorby Jana Paula, nazvanou Ze světa do světla.

Výstava obrazů malovaných prsty

Volný čas
Hokejisté Řečice (v modrém) si připsali dva důležité body proti Rudolci. Od desáté Přibyslavi (v oranžovém) už je dělí pouhý bod.
Žďársko – Řečice dotahuje. V 16. kole Vesnické hokejové ligy se tamní Berani zakousli do Rudolce a urvali důležité dva body v honbě za play-off. Naopak velké komplikace si přivodil Vatín, jenž podlehl Nové Vsi a Veselíčko, které s Lískem zcela propadlo.Další pravidelné ohlédnutí za Vesnickou ligou přineseme až v lednu.

Jistotu play-off už má vedoucí čtyřlístek Vesnické ligy

Hokej
2. ročník Memoriál Jana Paula ve Staňkově.
Staňkov /FOTOREPORTÁŽ/ – Ve staňkovské sokolovně se v sobotu vzpomínalo na Honzu ´Brusku´ Paula. Ještě před začátkem devátého ročníku klání, které se poslední dva roky koná jako memoriál známého staňkovského sportovce, fotbalisty ´šamotky´ a ´keramiky´ a futsalisty Ajaxu, který od nás odešel 31. prosince 2010.
65 fotografií

Obrazem: Memoriál Jana Paula ve Staňkově

Hokej
Jan Paul je autorem knihy s názvem O štěstí v umírání
Příbram /FOTOGALERIE/– Jan Paul se narodil v roce 1956 v Příbrami. V té chvíli se začal psát jeho životní příběh. Rozhodl se napsat ještě několik dalších knih, nejen tu, co píše sám život. A jedna z nich vypráví o smrti jeho matky, kterou na poslední cestě doprovázel. Kniha se jmenuje O štěstí v umírání.O knize si povídal s redaktorem Příbramského deníku.
7 fotografií

Jan Paul: Smrt mé matky zásadně změnila můj život

Příbramsko
Pořadatelé Memoriála Jana Paula ve Staňkově Václav Šíma a Ondřej Bauer.
Staňkov /FOTOGALERIE/ - Jedenáct týmů svojí účastí na turnaji ve Staňkově uctilo památku Honzy ´Brusky´ Paula. Ještě před začátkem klání pořadatelé položili věnec na hrob tohoto známého staňkovského sportovce, fotbalistu ´šamotky´ a ´keramiky´ a futsalistu Ajaxu, který od nás odešel 31. prosince 2010.
50 fotografií

Memoriál Jana Paula vyhrál Osvračín

Fotbal
ROZJETÝ AJAX. Horní řada zleva: Viktor Steinbach, Jan Paul ml., Petr Majlát, Martin Lukáš, Ondřej Bauer. Dolní řada zleva: Miroslav Vachtl, Roman Šimka, Roman Škampa, Tomáš Janka a Jindřich Hrach.
STAŇKOV -Oba mistrovské zápasy, plánované na neděli 21. prosince, má Ajax Staňkov ve futsalové divizi odloženy, a tak posledními boji o body v roce 2008 byly pro tento tým duely proti karlovarským celkům FutFet a Draci.

Za rok 2008 se Ajax Staňkov stydět nemusí

Ostatní sporty
 Zdeněk Vítek převzal od pořadatele Josefa Vejnara ceny za první místo pro české družstvo biatlonistů.
Benecko - Rekordní účast devíti lyžařských družstev se minulou sobotu sešla na Benecku, kde startoval čtrnáctý ročník K70 illegal. Závod desetičlenných týmů se po hřebenech Krkonoš běží k uctění památky Hanče a Vrbaty – letos již 95. výročí (24. 3. 1913).

Tečka za lyžařskou sezonou

Ostatní sporty