ŠTÍTEK: Ledové království

Titanic i Harry Potter. Hity filmové hudby zazní ve Zlíně pod širým nebem.
Charitativní koncert Movie Night – Filharmonie pod širým nebem se uskuteční v úterý 18. června od 20 hodin. Na platformě 14|15 Baťova institutu zazní v podání Filharmonie Bohuslava Martinů známé melodie z filmů Superman, Jurský park, E. T. Mimozemšťan, Harry Potter, Forest Gump, Titanic, Ledové království, Aladin a další.

Titanic i Harry Potter. Hity filmové hudby zazní ve Zlíně pod širým nebem

Zlínsko
Ilustrační foto.
/VIDEO/ Fotbalový klub v Čáslavi se připojil do úspěšného projektu UEFA Playmakers. Ten je určen pro dívky od 5 do 8 let, které zábavným způsobem přenese do světa fotbalu. Dívky se budou s fotbalem seznamovat prostřednictvím příběhů Walta Disneyho. První lekce startujte v pondělí 22. dubna v 17 hodin ve sportovním areálu Vodranty v Čáslavi.
65 fotografií

Unikátní projekt v Čáslavi přenese malé dívky zábavným způsobem do světa fotbalu

Čtenář reportér
Divadlo Star připravilo pro rodiny s dětmi muzikál Království z Ledu.
V Městském divadle v Žatci zářila 16. března půvabná Elsa, praštěná Anna, srandovní sněhulák Olaf a mnoho dalších pohádkových postav ze známého snímku Ledové království. Divadlo Star totiž připravilo pro rodiny s dětmi muzikál Království z Ledu, který je na námět již zmíněného filmu. Nechyběly známé písničky a choreografie, které diváci z Ledového království znají.
14 fotografií

V Městském divadle Žatec měl premiéru největší rodinný muzikál v Česku

Čtenář reportér
Výhledy na Teplicku.
Úžasné pohledy zachytila fotoaparátem Petra Krupičková z Dubí na Teplicku. Zimní výhledy z Pramenáče. Přes Komáří vížku směrem na Ještěd na Liberecku a v pozadí vystupujícími Krkonošemi. Za dobré viditelnosti můžete z vrcholů Teplicka dohlédnout až na Sněžku. A to v zimě i v létě, jak ukazují fotografie, které nám zapůjčila pro zveřejnění paní Petra.
26 fotografií

FOTO: Tohle drtí Facebook na severu. Zimní Komárka, Ještěd, Sněžka v jedné linii

Liberecko